ŞL 22/23 Son 16 M:2 | Manchester City 7-0 RB Leipzig | MS | 14 Mart

Messi dünya kupasında çok kollandı biz de kollarsak anlaşılır diye PSG’ye destek çıkmadılar mbappe de onla birlikte yandı.

Ronaldo zaten CL’de yok.

Liverpool da gidici.

Haaland da giderse kime izletiriz bu ligi diye düşündüler herhalde.
Benfica - Napoli finalini izlemeyi geri kalan tüm eşleşmelerden daha çok isterdim bu sezon için.

Penaltı pozisyonu dışında maçta hiç bir şey yok.

Penaltıda da oyuncunun ellerinin açık olması riskli ama çarpmayı tam izleyemedim.

Leipzig altı pastan gol atsın olmayan faule ağlayacağına
Leipzig'in gol atıp atmaması bambaşka bir konu. Ederson'un pozisyonu bariz faul ve sarı kart. Onu bile es geçtiler. Leipzig'in eti ne budu ne mental olarak çökerttiler adamları zaten. Skor da 2-0 olmuş. Normal maç yönetse de City eleyecek zaten.

Halland çok şanslı bir oyuncu top dönüp dolaşıp önüne düşüyor ve boş kaleye gönderiyor.

Leipzig'in gol atıp atmaması bambaşka bir konu. Ederson'un pozisyonu bariz faul ve sarı kart. Onu bile es geçtiler. Leipzig'in eti ne budu ne mental olarak çökerttiler adamları zaten. Skor da 2-0 olmuş. Normal maç yönetse de City eleyecek zaten.
Ederson direkt topa gidiyor yav adama sert müdahale falan da yok, anında kalkıyor zaten. Topa dokunmasa neyse diyeceğim de hedef top, adama direkt bir müdahale yok.

Gol atıp atmaması mesele değil denilemeyecek bir pozisyonu kaçırdılar, o gol olsa tüm hava değişirdi. Neredeyse boş kaleydi.

Sallayın gariban takıma bir sonraki tur görüşürüz

Futbol topları haaland’a hayran bu kadar önünde top kalmaz bi adamın yoksa

Ne elini saklaması ya 1 saniyede gelişen an'lar bunlar. Ağır çekimde izleyince yanıltıyor galiba. Adamın topa sırtı dönük görmüyor bile arkadan gelen topu. Böyle şeylerin cezası penaltı olamaz. Kaleye giden topa elini uzatıp çarpsa veya yön değiştirse neyse.
Adam zeybek oynar gibi açmış kolları zıplıyor.

Leipzig için üzüldüm, Rose denen yavşak için sevindim. Beter olsun.

yani bu leipzigin turlaması dünya futboluna hakaret olurdu

bu maç bitti ama man city geçen seneki kadar dominant oynamıyor

geçen sene mucize olmasa finale çıkacaklardı ve muhtemelen şamp. olacaklardı

bu ekip o kadar güçlü gelmiyor gözüme.

Bu Lipzin buraya kadar gelmesi bile mucize.

Geri
Üst Alt