ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus

ılk macta yangın yapmayın dıyorsunuz da rakıp gerızekalı oldugu ıcın su anda 0-0 maç. rakıpte mustafa pektemek olsa 2-0 dı su an.

Rakip filan yok karsida bunlar amator takim bile degil takim hazir degil yukleme donemi gayet normal ama
Su Yunus akgun denen futbol fukarasini takimda tutan oynatanin futbol aklina sasarim bu adama 1 kurus teklif varsa direk satin

Ya şöyle sezonun 20. maçı gibi yorum yazmayın yoruyorsunuz ya.
Sezonun ilk maci son maci var sen burda elendigin zaman sana sezonun ilk maci diye torpil gecmiyorlar. Karsindaki takimin butcesi ne senin ne 2 tane net pozisyonlari var.

Bu takima bile bu pozisyonlari veriyosan sikinti cekersin diyorum. Sonra sezon icinde ah vah etmeyelim diyorum.

Maalesef Yunus, Berkan, Baris kendilerini biraz fazlacana ispatlamaya calismak yerine, sadece kafayi su maca verseler keske.

Sürekli top kaybı ile atak devamlılığı yok,acil orta saha lazim.Kadroda olan Mitso yeter, Oliviera da forvet arkası olsa yeter

Para kaldiysa alin su Rashica’yi. Son cizgiye inen bi tane kanat yok takimda. Kerem ice kat ediyo Yunus-Zaniolo da ayni sekilde surekli topu ortaya cekip hem rakiplerin kapanmasini hem de butun oyuncularin aymi bolgede konuslanmasina neden oluyolar.Rashica olur mu olmaz mi bilmiyorum ama muhakkak son cizgiye inen calim atabilen bi kanat almamiz lazim. Kerem-Yunus-Zaniolo-Morutan-Zaha hepsi ters ayak ters kanat oynayan adamlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yoo herkes iceri giriyor

Okan hoca değişiklik konusunda çok ağır. 2. Yarıya aynı kadro çıkar.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kodumun öneleme maclari hep böyle oluyor. Birde set oyunu diye birsey yok bizde, her kapanan takima karsi zorlaniyoruz. Gectigimiz sampiyon sezonunda bile böyleydi.

6 numara -8 numara -Stoper şart gelmese bu kadroyla Avrupa’da başarı gelmez

Takım henüz ritm bulamadı hazır değil rakip seviye olarak kötü de olsa hazır takım herşeye rağmen iyi oynadık sıkıntı olan beceriksizlik berkan-midstjo yunus-morutan değişiklikleriyle başlanmalı ikinci yarıya torrerianın takım için önemini de böyle bir maçta bile gördük

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt