ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus

Zanioloyu bir dünya yıldızı yapıyorsunuz bir çöp ilan ediyosunuz karar verin hangisi?:ROFLMAO:

Zaniolo ya gerçekten 30m teklif geliyorsa değerlendirilmeli yerine Rashica + ortasaha ve diğer ihtiyaçlar kolayca giderilebilir.

Kerem böyle basit kayıplar verip rakibi atağa kaldırmaya devam et sen

Biri de şu bandoyu sustursun, 20 dk lambada çaldı herifler
Sinirlerim bozuldu yeminle

Takım bu maçı hazırlık maçı gibi görüyo kasmıyor kendini ayriyetten oyuncular yorgun bariz belli ne zaman sezonu açtık kondisyon yüklemeleri bitti o zaman oynar bu takım

Orta sahadaki problem buram buram diyor.Cok acil 10 no ya ihtiyacimiz var.Yunusun oynamasi degil hala takimda tutulmasi facia.Icardi nin yoklugu belli.Sag ve sol kanat islemiyor.Hucum baya zayif.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rakip takim okadar kötükü tek bildikleri sey kaybettimiz toplari gözü kapali öne vuruyorlar öndeki elaman gol atar ümidi ile. Bu gidislede birsekilde yeriz. Orta sahamiz yok ki kaybettimiz toplari geri allalim. Cok kötu oynuyoruz bu maca hic iyi hazirlanmamisiz

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

En iyisi zaniolo hücumda ama daha etkili olmasi icin pas almasi lazim.yunus 2 kez pas vermedi,zanioloya kendi vurdu.berkan ve yunus mahvetti takımı.keremde çok kötü.boey de laubali.angelinonun yerden pasları muazzam ama onu kullanamadik.ortsahasiz ve forvetsiz zorlanıyoruz.oliveiranin daha zamanı var.

Sezonun ilk maci son maci var sen burda elendigin zaman sana sezonun ilk maci diye torpil gecmiyorlar. Karsindaki takimin butcesi ne senin ne 2 tane net pozisyonlari var.

Bu takima bile bu pozisyonlari veriyosan sikinti cekersin diyorum. Sonra sezon icinde ah vah etmeyelim diyorum.
Jesus uçuyor hocam

Göbekten oynamak yerine çizgiye ya da uzun oynuyor sürekli. Sonra sıkışıyoruz orada oyun kitleniyor. Dönen toplari da toplayamiyor. Kardeş valla fena yoruluyorum seninizlerken

Geri
Üst Alt