ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus

Lucas ve Sergio iki isimden en azından birisinin maç için oynayabilecek düzeyde olması çok elzem. Lucas daha düşük ihtimal ama Sergio en azından süre alabilir diye düşünüyorum.

Nando-Sacha-Victor-Abdülkerim-Angelino-Sergio*-Berkan-Kerem-Morutan**-Nicolo-Barış

*Sergio tam hazır değil ise Fredrik muhtemelen yer alır.
**Okan hoca tecrübesinden yararlanmak için Morutan yerine Dries ile başlayabilir.

Allah korusun elenirsek Avrupa Ligine mi yoksa Konferansa mi gidiyoruz

Niyeyse St Johnstone maçının bir benzeri olacakmış gibi geliyor bana bu maç.

yurt disina resmi sekilde yayini yok bu macin

sonra da niye korsan yayinlar izliyorsunuz diye agliyorlar

Zorlanmadan elememiz gerekiyor.

24 Temmuz'da da Aris Limassol-BATE Borisov galibini karşımıza alalım ve diğerlerine göre düşük seviyede rakiplerle oynayarak ŞL gruplarına ilerleyelim.

Beraberlik alalım en azından da Arena'da sahayı dar ederiz bir şekilde.

2gun önce mac saati 20.00 yaziyordu simdi 19.00 yaziyor. Macimizin saati bile net degil. Bizde burda bakambu niye gelmedi, ucak ne alemde diye konusuyoruz

Sergio takımla birlikte antrenmanlarda yer alıyor. Maç gününe kadar bence ilk 11 için hazır olabilir.
Nando-Sacha-Victor-Abdülkerim-Angelino-Berkan-Sergio-Kerem-Dries-Nicolo-Barış ilk 11'ini göreceğimizi düşünüyorum. Morutan çok iyi bir form gösterdi, bir ihtimal Dries yerine ilk 11 düşünülebilir.

Geri
Üst Alt