Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.142
- 70.311
- 4.918
Burcu Özberk Uğur'un platonik aşkıdır. Bir ara Zamiryo ile ismi aşk dedikodularına karışmıştı. O zamandan beri Zamiryo'yu hiç sevmez.Burcu olayı nedir sayın ölmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burcu Özberk Uğur'un platonik aşkıdır. Bir ara Zamiryo ile ismi aşk dedikodularına karışmıştı. O zamandan beri Zamiryo'yu hiç sevmez.Burcu olayı nedir sayın ölmez
tamam3 fark
5 fark
Mertens yerine morutan koyarımMuslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Sergio Berkan
Zaniolo Mertens Kerem
Barış
Hoca bu 11'le çıkacaktır, şahsi fikrim press gücü yüksek isimlerin daha faydalı olacağı yönünde özellikle de Zaniolo kanatta değilde 2. Forvet oynaması daha faydalı olacak, kanatta Morutan'a şans vermeyi daha doğru buluyorum sezonun tamamı için ise kesinlikle Rashica daha yararlı olacaktır.
Gecen seneyi bozmaz Mertens yazilir kadroya.musleraherkesin hemfikir olduğu 9 bu sanırım. umarım işi ilk turdan bitiririz.
boey nelsson bardakçı angelinho
xx berkan
zaniolo xx kerem
barış
yönetim. şu 8 ile 10'u bir alamadınız gitti.
Ruh hastası 2 defa yazmışsınBu s sport plus televizyon bazında herhangi bir platformda var mı yoksa sadece internet yayını mı yapıyor acaba? Benim bildiğim s sport var kablo tv’de ama s sport plus yok. Yalnızca intermet yayını mı yapıyor s sport plus acaba