ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Sergio Berkan
Zaniolo Mertens Kerem
Barış

Hoca bu 11'le çıkacaktır, şahsi fikrim press gücü yüksek isimlerin daha faydalı olacağı yönünde özellikle de Zaniolo kanatta değilde 2. Forvet oynaması daha faydalı olacak, kanatta Morutan'a şans vermeyi daha doğru buluyorum sezonun tamamı için ise kesinlikle Rashica daha yararlı olacaktır.

Zaniolo'nun ya hatrick yapacağı ya da kırmızı kartla oyundan atılacağı maçtır.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Sergio Berkan
Zaniolo Mertens Kerem
Barış

Hoca bu 11'le çıkacaktır, şahsi fikrim press gücü yüksek isimlerin daha faydalı olacağı yönünde özellikle de Zaniolo kanatta değilde 2. Forvet oynaması daha faydalı olacak, kanatta Morutan'a şans vermeyi daha doğru buluyorum sezonun tamamı için ise kesinlikle Rashica daha yararlı olacaktır.
Mertens yerine morutan koyarım

muslera

boey nelsson bardakçı angelinho

xx berkan

zaniolo xx kerem

barış
herkesin hemfikir olduğu 9 bu sanırım. umarım işi ilk turdan bitiririz.

yönetim. şu 8 ile 10'u bir alamadınız gitti.

kadromuz %95 belli zaten temkinli olup ciddiye alırsak çok rahat bir skorla döneriz. her şeyin başı ciddiyetten geçiyor.

Bu s sport plus televizyon bazında herhangi bir platformda var mı yoksa sadece internet yayını mı yapıyor acaba? Benim bildiğim s sport var kablo tv’de ama s sport plus yok. Yalnızca intermet yayını mı yapıyor s sport plus acaba

Bu s sport plus televizyon bazında herhangi bir platformda var mı yoksa sadece internet yayını mı yapıyor acaba? Benim bildiğim s sport var kablo tv’de ama s sport plus yok. Yalnızca intermet yayını mı yapıyor s sport plus acaba
Ruh hastası 2 defa yazmışsın :D Sırf maçtaki gol pozisyonunu erken yazmak için Tv yayını mı arıyon lan :D

Geri
Üst Alt