GSCimbom
ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus
Murat Saylak

ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:1 | Zalgiris Vilnius 2-2 Galatasaray | MS | 25 Temmuz | S Sport Plus Sayfa 9

Murat Saylak ·

Cevap
2,8K
Okunma
101,9K
Sayfa
9/142
BZalgiris Vilnius22Galatasaray25 Temmuz
Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Sergio Berkan
Zaniolo Mertens Kerem
Barış

Hoca bu 11'le çıkacaktır, şahsi fikrim press gücü yüksek isimlerin daha faydalı olacağı yönünde özellikle de Zaniolo kanatta değilde 2. Forvet oynaması daha faydalı olacak, kanatta Morutan'a şans vermeyi daha doğru buluyorum sezonun tamamı için ise kesinlikle Rashica daha yararlı olacaktır.

Zaniolo'nun ya hatrick yapacağı ya da kırmızı kartla oyundan atılacağı maçtır.

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Angelino
Sergio Berkan
Zaniolo Mertens Kerem
Barış

Hoca bu 11'le çıkacaktır, şahsi fikrim press gücü yüksek isimlerin daha faydalı olacağı yönünde özellikle de Zaniolo kanatta değilde 2. Forvet oynaması daha faydalı olacak, kanatta Morutan'a şans vermeyi daha doğru buluyorum sezonun tamamı için ise kesinlikle Rashica daha yararlı olacaktır.
Mertens yerine morutan koyarım

Bu s sport plus televizyon bazında herhangi bir platformda var mı yoksa sadece internet yayını mı yapıyor acaba? Benim bildiğim s sport var kablo tv’de ama s sport plus yok. Yalnızca intermet yayını mı yapıyor s sport plus acaba

Geri