nelsson'dan da pek iyi sinyaller almadım
sezon başı hamlığı mı
yoksa transferinin olmamasının moral bozukluğu mu
ne ise çözülmeli
sezon başı hamlığı mı
yoksa transferinin olmamasının moral bozukluğu mu
ne ise çözülmeli
Morutan ve halil girmeli,barış ve yunus yerineBAY onu net değerlendirmeliydi onun haricinde de kötüydü
barıs iniyor orta acıyor icerde zaniolo kafa vuramıyorTamam iste herkes iceri giriyo son cizgiye inen yok onu diyorum ben de.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çünkü kanat oyuncusu yardıma pas almaya çıkmıyor orta saha çakılı bekliyor hareketlilik yok. Kanatı içeriye 2.forvet gibi atarsan o ya orta açar ya geriye dönerCaner gibi orta sahadan içeri top atıyor angelino, kafaya çıkanda yunus, güler misin ağlar mısın yaw
Zaniolo giderse rashisca yerine olmaz daha iyisini alıp rashiscayi yedeklersin. Yapmazsan Zaniolo kalsin lutfenZaniolo ya gerçekten 30m teklif geliyorsa değerlendirilmeli yerine Rashica + ortasaha ve diğer ihtiyaçlar kolayca giderilebilir.
Ülkede santrafor yok, niye çünkü cok zor iş herkes üst düzey yapamaz o işiAynen sağ kanat bu adam
kafa golu atiyoduberkan=mustafa sarp belki sarp daha iyi olabilir
Morutan ve halil girmeli,barış ve yunus yerine
Boş boş geziyor sahada hiç oynamamis adam niye 11 de inanılır gibi degilOliveirayi nasıl buldun
Sergio denen bitik herifi oynatırsan normal.Bence çok kötü bir ilk yarıydı. Adamlar net 2 karşı karşıya kaçırdı, bu kadar pozisyon fazla.
Orta saha maalesef yerlerde, otoban oldu.
CPH1951 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi