ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

geçen seneyi hatırlıyorum;
2 fener 1 başakşehir maçı harici uçup kaçtığımız maç hatırlamıyorum.
değişikliklerde hep geç kaldığını hatırlıyorum.
nedense bu kalitede bir takıma istenen futbolu oynatamadığını hatırlatıyorum.
evet kadro çok eksik ileri üçlümüz orta ikilimiz yoktu maçta ama savunma ideal kadroydu da ne oldu.
okan hocanın hala kabuğundan sıyrılmadığını düşünmek en iyimser düşünce

Dogru dürüst gol pozisyonuna bile giremedik. Mertens sapkadan tavsan cikarmasaydi gol falan atamazdik.
Rezil 2 mac oynadik
Olur mu yav? Kaçan en az 3-4 tane net pozisyon var. Maçın sıcaklığı geçsin tekrar bir izleyin bence.

Bu arada şu takıma Torreiranın yedeğini almak lazım. Midtsjo’nun pozisyonu 8. Torreira out Berkan in olunca takımın kalitesi 5-6 seviye düşüyor resmen

Su elestirenlerin cogu bu aksam elenmedik diye uzuluyodur kesin

Üzülme sebebimiz rakipte topu vurmayı bilen bir topçu olsa adı sanı bilinmedik takımdan iki maçta 5 tane yiyecek olmamız. Kazara gene PSV falan ya da benzeri bir takım gelse içimizden geçecekler ondan çekiniyoruz. Bu takımla böyle gitmez yani lig de batar.

Üstat gerçekler acıdır, şu macın izahı özrü hiçbişeyi olmaz. Aha şşkeler bile iki maçta 9 tane atıp yolladılar.
Zimbru halı saha takımı kardeş. Ha biz son dakikalarda böyle oynamamaliydik orası hata oldu. Daha oyuncularımız gelecek

Okan Hocalık bir şey yok santrforlar hücumcular beceriksiz. Rakip boş alan bulduğunda hızlı oyuncusu varsa koşar pozisyon için cesaretlenir. Sen defalarca atak yapıp gol atamıyorsun beceriksizlik üstüne beceriksizlik. Barış Alperden skora gitmesini beklemek milli piyango çekilişi gibi bir şey. Halil yetersiz gol atma becerisi yok. Sadece Türk olduğu için bizde.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Halil, kerem ve baris hucum uclusunden gol mol cikmaz. Okan buruk bunu nasil ongoremez hayret verici akil tutulması. Neyseki mertens sapkadan tavsan cikardi.

Üzülme sebebimiz rakipte topu vurmayı bilen bir topçu olsa adı sanı bilinmedik takımdan iki maçta 5 tane yiyecek olmamız. Kazara gene PSV falan ya da benzeri bir takım gelse içimizden geçecekler ondan çekiniyoruz. Bu takımla böyle gitmez yani lig de batar.
Yukardada yazdim gecen sene basak macina kadar boyle yorumlar cok okuduk .Sonra herkes sustu

- Boey giderse isimiz zor.
- Nelsson boyle oynayacaksa 15-20ye gitsin
- Muslera her mac pas hatasi yapiyor, ama cok kritik kurtarislar yapti.
- Angelino asiri yavasti.
- Oliveira rezaletti.
- Berkan eh.
- Kerem son toplarda asiri yavas kaliyor onu da toparlarsa muhtesem olacak.
- Mertense maşallah, sureklo gitsin denilen adam kirtardi maca
- Baris Alper eh
- Halil kotuydu.

4-5 oyuncu ilk 11 degil, yine de beklentinin cok altinda bir macti.

Yunus bence iyiydi ama Okanin inadi insani simir ediyor. Bakambu ve Morutani cok gec oyuna aldi. Onlar da pek bisey yapamadi o da ayri.

Kontrataklarda cok pozisyon verdik, tek kelimeyle rezaletti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nerde lütfen söyleyin
Şu şekilde bekliyosun de mi sen kanks yav :D
1690403373122-gif.212309

Geri
Üst Alt