ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Kararsiz kalmaya başladim acilen sistemin falan değişmesi lazım. Bize 10 no degil top dağıtan 8 ve sürekli gözü rakipte olup arkada duracak bir 6.5 8 arasi bir adam lazim.

X
Torreira x

Şeklinde orta saha olmazsa patlariz.

Bu kadar övülen Angelinho buysa Kazımcana yazık valla. Hücümu iyi dediler 1 tane olumlu hareketini görmedim.

Bu arada Zalgiris bize çok tersti, hazırlar üstelik. Futbol kötü olabilir ama bir şekilde kendimizi sonraki tura attık. Demirbay geldi, Lucas dönme ihtimali yüksek. Sonraki maç farklı oluruz. Ama tabi bu kadro da keşke iyi oyun izletebilse idi.

Dogru dürüst gol pozisyonuna bile giremedik. Mertens sapkadan tavsan cikarmasaydi gol falan atamazdik.
Rezil 2 mac oynadik
5 net pozisyon var kardeşim.ilkyarı kerem,2.yarı mertens,yunus,berkan hatırladıklarım direkt.oliveira ve abdulkerimin kafaları var.

aynı macı mı izledik..yedeklerlerle 25 mac küsür oynayan takıma karşı bu kadar oluyo

benım saydıgım net 5 tane geçiş verdik tehlikeli ve bunların tamamı ortasahasızlıktan ortasaha bomboş topu alan anında bizim stoperlere geliyor

Yapılan yatırım ve sonuç, geri dörtlümüz ideal 4 lü, orta saha ve forvetlerin alternatifsiz olması bizi kahreden olay. Berbat ve rezillerdi, bu sene 15 topçu ile 3 kulvarda yarışcaz bizi kızdıran bu
Arkadaş ligin başı saçma sapan yorumlar yapmayın kimse daha tam yüzde yüz hazır değil. Zamanla oturtacak herşey geçen seneki takım ile aynı takım geçen sene ağzımız akıyordu 2 ayda mı takım çöp oldu ritim ile olur bu işler. Birden form tutmak hiç bir zaman iyi olmaz kademe kademe çıkarsın. Takımın yarısı yok neredeyse en önemli mevkilerin adamları yok olacak tabi ve takım hazır değil.

Ljubljana macinda Icardi, Zaha, buyuk Kerem, Torreira, Zaniolo sahada olmali. Baska caremiz yok. Full konsantrasyon full ekip. Yoksa yazik olacak.

Çok fazla eksiği olan ve sezon başı olması nedeniyle fizik olarak geride olan takımımız, fizik olarak hazır ideal kadrosuyla oynayan takımı eledik.
Sadece Icardi ve Torreira bile katılsa bu takımın gücü %100 artar.

Geri
Üst Alt