Murat Durmaz
Hocaların Hocası
@Onur Bakır @Onur Üründül Beyler ben erkekçi değilim ama bu 2 arkadaş size bu konuda yardımcı olabilir gibi geldi bana yavSen memnun kaldıysan sokmasından bende soktururum sen iste yeter.
@Onur Bakır @Onur Üründül Beyler ben erkekçi değilim ama bu 2 arkadaş size bu konuda yardımcı olabilir gibi geldi bana yavSen memnun kaldıysan sokmasından bende soktururum sen iste yeter.
adamın oyun kuruculakla alakası yokSenin acilen modluktan alinman lazim.Oyun kurucu bek iste Mariaono gibi
Konrrqta kiminle çıkacaksın üstad?Yav bir takım bir kere mi kontraya çıkamaz bu ne saçmalık
Geri dortlu hizli oyuncu karsinda Torreira’siz sikintiYapılan yatırım ve sonuç, geri dörtlümüz ideal 4 lü, orta saha ve forvetlerin alternatifsiz olması bizi kahreden olay. Berbat ve rezillerdi, bu sene 15 topçu ile 3 kulvarda yarışcaz bizi kızdıran bu
inşallah halil ve yunusu son kez bu forma altında gördüğümüğz maç olacaktır bu maçKerem barış yunus halili sahaya bırak sabaha kadar gol atamazlar
5 net pozisyon var kardeşim.ilkyarı kerem,2.yarı mertens,yunus,berkan hatırladıklarım direkt.oliveira ve abdulkerimin kafaları var.Dogru dürüst gol pozisyonuna bile giremedik. Mertens sapkadan tavsan cikarmasaydi gol falan atamazdik.
Rezil 2 mac oynadik
Arkadaş ligin başı saçma sapan yorumlar yapmayın kimse daha tam yüzde yüz hazır değil. Zamanla oturtacak herşey geçen seneki takım ile aynı takım geçen sene ağzımız akıyordu 2 ayda mı takım çöp oldu ritim ile olur bu işler. Birden form tutmak hiç bir zaman iyi olmaz kademe kademe çıkarsın. Takımın yarısı yok neredeyse en önemli mevkilerin adamları yok olacak tabi ve takım hazır değil.Yapılan yatırım ve sonuç, geri dörtlümüz ideal 4 lü, orta saha ve forvetlerin alternatifsiz olması bizi kahreden olay. Berbat ve rezillerdi, bu sene 15 topçu ile 3 kulvarda yarışcaz bizi kızdıran bu
Uzayalım