ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Maçları az çok takip etmek isteyen biri lig için ayrı, Avtupa maçları için ayrı, PL, La Liga, Serie A vs. için ayrı platformlara para vermek zorunda. Sonra diyorlar ki niye kaçak yayın izliyorsunuz. Kaldı ki bu saydıklarımın yayıncıları da çoğu zaman düzgün bir yayın vermekten aciz.
Lig için Digiturk aboneliğim var ama diğerleri için asla almadım ve almam. IPTV kullanıyorum açıkcası. Yılda 3 maç için bir ton para vermek saçmalık.

Boyle saçmalık olmaz ama ya. Bir mac ssport plusta, obur mac dsmartta. Obur turda nerede yayınlanır kim bilir. Bu vatandaş nasil maç izleyecek bilader. Zorla ip tv alin diyorlar.
Daha da ilginci geçen hafta gs,fb,bjk maçlarını yayınlayan ssport ne hikmetse bu hafta fb bjk yi yayınlarken sadece bizim maçı yayınlamıyor!

Maçları az çok takip etmek isteyen biri lig için ayrı, Avtupa maçları için ayrı, PL, La Liga, Serie A vs. için ayrı platformlara para vermek zorunda. Sonra diyorlar ki niye kaçak yayın izliyorsunuz. Kaldı ki bu saydıklarımın yayıncıları da çoğu zaman düzgün bir yayın vermekten aciz.
Hepsi bir arada toplu bir yerde olmalı yav avrupa ligleri , süper lig avrupa maçları cl,kl,uel komple. ilk maçta ssportta diye ve elemeler olcak diye reklam yaptılar diye aldık. Şuan yok deniyor büsbütün rezillikleri yapıp. Birde korsan kullanmayın diye tatava yapıyorlar.

3 takımın butun eleme maçları bizde diye reklam yapıyorlardı. Bir anlaşmazlık oldu herhalde.
Bence de dediğin gibi bir şey var.Geçen hafta ilk yayınladıkları maç bizim maçtı ve yayın başta fena patladı, bunun üstüne büyük ihtimal bizim yönetim anlaşmayı iptal etti gibime geliyor. Fb bjk maçlarında yayında sorun olmadı ondan devam etti herhalde onların anlaşma.

Ssport ilk maç attığı kazık yetmedi 2. Maçı da yayınını almayarak kazık atacak.

[
Hepsi bir arada toplu bir yerde olmalı yav avrupa ligleri , süper lig avrupa maçları cl,kl,uel komple. ilk maçta ssportta diye ve elemeler olcak diye reklam yaptılar diye aldık. Şuan yok deniyor büsbütün rezillikleri yapıp. Birde korsan kullanmayın diye tatava yapıyorlar.
2018-19 ve 2019-2020 de biz CL deyken hem lig hem CL yayıncısı Bein di ne güzel keşke devam etselerdi, en azından tek yerden izlemeye devam ederdik. Şimdi uydu platformu bile olmayan fenerli exxen le uğraşıyoz

D-Smart kesinleşti Allah kahretsin kurtulamadık şunlardan bir türlü

Kaynak:
Aslanın tur gecesi D-Smart'ta

31.07.2023 Pazartesi 22:54 (Güncellendi: 31.07.2023 - 22:55)
Galatasaray - Zalgiris maçı 2 Ağustos Çarşamba 21.30'da sadece D-Smart ve D-Smart GO'da!
Kaydet Paylaş
64c8115b3ab1662260c1ae72

Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray'ın yeni sezonda taraftarıyla buluşacağı ilk maç Zalgiris mücadelesi naklen ve sadece D-Smart'ta ekrana gelecek.

Icardi, Zaha, Angelino gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katarak Şampiyonlar Ligi grupları için iddiasını ortaya koyan Galatasaray, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı maçın rövanşında Zalgiris'i konuk ederken, 21.30'da başlayacak mücadele D-Smart 77. kanal Spor Smart ve D-Smart GO'dan canlı yayınlanacak.
64c811643ab1662260c1ae76

Aslanın tur gecesinde 20.30'da maç önü programıyla başlayacak olan heyecan, maç sonu özel röportajlar ve yorumlarla gece yarısına kadar sürecek.

Üstelik D-Smart Mega Paket ağustos ayına özel yıllık sadece 199 TL.

Galatasaray - Zalgiris maçı 2 Ağustos Çarşamba 21.30'da sadece D-Smart ve D-Smart GO'da!

Son düzenleme:
[
2018-19 ve 2019-2020 de biz CL deyken hem lig hem CL yayıncısı Bein di ne güzel keşke devam etselerdi, en azından tek yerden izlemeye devam ederdik. Şimdi uydu platformu bile olmayan fenerli exxen le uğraşıyoz
Hiç sorma rtaş bu acura parada vermek istemiyorum yine korsandayız zaten her türlü ama bari elemeleri normal izleyeyim diyerek reklam yaptıkları için ssport almıştım.:asd:

Hiç sorma rtaş bu acura parada vermek istemiyorum yine korsandayız zaten her türlü ama bari elemeleri normal izleyeyim diyerek reklam yaptıkları için ssport almıştım.:asd:
Exxen fiyatları ne kadar olmuş diye meraktan bi bakayım dedim de bein fiyatlarıyla kafa kafaya gelmiş acun yerine başkası da olsa alınmaz harbiden çok pahalı, cl maçlarında çok link oluyo biz ordan devam

Üstelik D-Smart Mega Paket ağustos ayına özel yıllık sadece 199 TL.

çakallara bak millet yıllık üyeliği napsın alt tarafı bi maç izleyip geçicez bu dizzolara para kaptırmam yönetimi kınıyorum
Hadi diyelim yıllığı geçtim bunu aylık aldık, sonraki tur içerdeki maç kimde dışardaki maç kimde yine belli değil, niye alayım şimdi bunu. Tek maç 20 tl de alayım mesela.

Geri
Üst Alt