- 4 Ağustos 2009
- 83.657
- 62.304
- 5.093
Dsmarta abone olunca kurtuluşu zormuş galiba. Hiç bulaşmayın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyüp yıldız gene bildi
Umarım bunu becerebilir GSTV
Elemelerden sonrası exxen şimdi saçma sapan maç maç değişiyorŞimdi ben anlamadım bu sene bizim Avrupa maçlarımızı S Sports mu yayınlayacak D-Smart mı? Biri rezil öteki ondan rezil.
Karasal yayından da vermek zorundalar. Herkes Youtube kullanmıyor. Özellikle yaşı büyük kesimler.Yayin hakki Kaclira bilmiyorum ama uygunsa youtube uzerinden vereceksin katil bakin nasil katiliyor olur. Aninda 500bin uyeyi gecer bence
böyle bir zorunluluk olduğunu sanmıyorum exxen maçları internetten veriyor 1 dakika geriden izliyoruz bunlar yüzündenKarasal yayından da vermek zorundalar. Herkes Youtube kullanmıyor. Özellikle yaşı büyük kesimler.
Olmadığını anlayınca TV8 ve TV8,5'dan da vermeye başladılar bir süre sonra.böyle bir zorunluluk olduğunu sanmıyorum exxen maçları internetten veriyor 1 dakika geriden izliyoruz bunlar yüzünden
ama tüm maçları vermiyolar keyiflerine göre mesela biz şampiyonlar ligine kalınca bazen sadece internet yayını olacak karasal olmayacakOlmadığını anlayınca TV8 ve TV8,5'dan da vermeye başladılar bir süre sonra.