Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.423
- 9.010
- 1.203
Maç kapalı gişe h.o. kombinelerden fire olacağını varsayarsak 40-45bin kişi olacak gibi en az.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortalama bilet fiyati nedir acaba stadimizda? komple dolunca geliri ne kadar oluyor kulübün bilgisi olan bir renkdasimiz varmi bu konuda?
Gurbolardan sadece derbi maçlarına rahat gelmek için kombine alan var nasılsa ücret 30 da 1 i. Kalan maçların ne kadarını devrediyor ya da umurunda mı belli değil.1400 bilet kalmış da kombinelerin ne kadarı gelecek acaba?Şu kombinelere bir düzenleme gelmesi lazım örnek veriyorum maçtan x saat öncesine kadar geleceklerini teyit etmedilerse bilet otomatik klübe devredilmeli.Sırf önemli maçlarda devir yapıp kara geçmek için kombine alan tipler var.
Gurbolardan sadece derbi maçlarına rahat gelmek için kombine alan var nasılsa ücret 30 da 1 i. Kalan maçların ne kadarını devrediyor ya da umurunda mı belli değil.
Azıcık twitterda gezin, biletler pahalı diyenlere bir araba laf etmiş bir takım Gağassaraylılar. Vay efendim o kadar transfer yapılmış Icardi'yi 100 liraya mı izleyecekmişiz. Ben bu kadar kraldan çok kralcı ve gerzek bir güruh görmedim ya.
Diğer tur ilk maç kimin sahasında olacak acabaŞu maçı rahat bir şekilde alsakta önümüze baksak. 6 gün sonra bir sonraki tur
Diğer tur ilk maç kimin sahasında olacak acaba
D smart abonmanlığında buluşalım
Adamsın.Almanci arkadaslara önerim maci Sportdigital yayinlayacak. Avusturya ve Isvicre den yayin yapiyorlar mi bilmiyorum @Hakan Sarı
Mac linki bu olacak Galatasaray - Zalgiris Vilnius im Livestream
Günlük Ticket alip 2,99 EUR karsiliginda izleyebilirsiniz
@Can BÜYÜK @Mert Aydinli @Hakan Misiroglu @Yunus Abi
Ekli dosyayı görüntüle 213066
Beleşe izleme secenegi varken 3 euro verme rtaş.Adamsın.
parali üyelik yapmayin la sakin
waipu.tv 1 ay belese abonelik veriyor
ordan alin
Deplasman yine renktaş, bu akşam belli oluyor rakibimiz.Diğer tur ilk maç kimin sahasında olacak acaba
Hizmet verdikleri ulkeler listesi
![]()
Paramount+ Global Home
Select your country to watch thousands of episodes of your favorite shows on any device.www.paramountplus.com