ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

dsmart aylık aboneliği kaldırarak bizi korsana itiyorsun

Fiyatlara alışamadı insanlar. Rakamlar artık yükseldi. Bu da pahalı geliyor insan ilk duyunca. Geçen yıllarla oran kıyaslaması vs yapınca çok da farklı değil.

25.11.2021 yılında Marsilya ile oynadığımız maçta en ucuz bilet 125 TL'imiş. O gün asgari ücret 2825 TL, yani 2825/125 = 22,6 çıkıyor. Asgari ücretin 22'de1i kadarlık bir ücret.

02.08.2023 yılında Zalgris maçı için en ucuz bilet 500 TL. Bugün asgari ücret 11.402 TL, yani 11402/500 = 22,8 çıkıyor. Aşağı yukarı aynı. Kaldı ki o kadroyu izlemek ile bu kadroyu izlemek arasında fark olmalı bence.

1400 bilet kalmış da kombinelerin ne kadarı gelecek acaba?Şu kombinelere bir düzenleme gelmesi lazım örnek veriyorum maçtan x saat öncesine kadar geleceklerini teyit etmedilerse bilet otomatik klübe devredilmeli.Sırf önemli maçlarda devir yapıp kara geçmek için kombine alan tipler var.
Gurbolardan sadece derbi maçlarına rahat gelmek için kombine alan var nasılsa ücret 30 da 1 i. Kalan maçların ne kadarını devrediyor ya da umurunda mı belli değil.

Sinema bileti bile 200TL olmuş abiler. Lig maçları yine 200-250 bandına inecektir ama yeni kadronun hyp'ı falan bu maç için normal.

Gurbolardan sadece derbi maçlarına rahat gelmek için kombine alan var nasılsa ücret 30 da 1 i. Kalan maçların ne kadarını devrediyor ya da umurunda mı belli değil.

Tamam abi bunları kara listeye alacaksın sonraki kombine satışında öncelik vermeyeceksin o zaman.Stad kapalı gişe ama max 40 bin kişi oluyo stadda büyük rezalet.Yıllardır şuna bir çözüm bulunamaması çok saçma.

Azıcık twitterda gezin, biletler pahalı diyenlere bir araba laf etmiş bir takım Gağassaraylılar. Vay efendim o kadar transfer yapılmış Icardi'yi 100 liraya mı izleyecekmişiz. Ben bu kadar kraldan çok kralcı ve gerzek bir güruh görmedim ya.

bizim millet karnı aç sarayda yaşayıp günlük 18 milyon tl masraf etmesini savunuyor sen ne diyorsun ? 500 tl bileti savunmuş çok mu ;D

Son düzenleme:
Üst üste 3 maça gelmeyenin kombinesini iptal ederim ben olsam. Kombine satarken de bunu açıkça belirtirim, buna göre alsın.

Bilet fiyatlarının yüksek olmasına birşey diyemiyorum. Tam turizm sezonu gurbetçi tayfanın çoğu Türkiye'de onlardan faydalanmak bencede mantıklı.

En azından evinden izlemek isteyen için yönetim şu maçı adam akıllı bi platforma satsaydı sadece takıldıgım nokta o.

almanlara paranizi kaptirmayin deneme sürüm alin

Geri
Üst Alt