ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Ulan hemen o burada oynayamaz şu burada oynayamazlar başlamiş ulan geçen sene barış diye ortaliği kaldırıyordunuz şimdi ne oldu da adama kızıyorsunuz daha ligin başı arkadaş. Halil daha hazır değil bakambu girmeli

Geçen sezon da özel taktik gerektiren fb maçı gibi maçlar dışında kötüydü Barış. Şuanki hali bile daha iyi denebilir

Rahat atakları saçma tercihlerle harcıyoruz. Barış'ın atamadığı paslar, Sacha'nın ve Mertens'in müsait pozisyonları hiç etmesi gibi. Bakambu Halil değişikliği şart gibi. Orta sahaya alacağımız oyuncu çok iyi pozisyon almasını bilen biri olmalı, Soucek gibi. Berkan sürekli pozisyonunu kaybetti.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Berkan rakip topu aldığında olması gereken yerde duramıyor. Halil forvet oynamaz. Mertens yorulduğunda sahaya atılacak bir oyuncu. Barış da kapalı defansta etkili olamıyor izleyebildim kadarıyla. Onun dışında gayet olumlu. Morutan ısınmaya gidiyordu. Sanırım 2. Yarı oyuna girer.
adamlar ortasahaya uzun top atıyor etrafında kımse yok

berkan preste

Halili anca ziraat kupasi ilk tur maclarinda oynatırim ilerki turlarda yine keserim. Lig macinda ilk 18e bile almam o kadar nefrer ediyorum şu herifin vurdum duymaz halinden

Bizim yerli oyuncular Barış Halil Kerem iş var coşku var eksik olan skor bulma biraz daha son pozisyonlarda rahat olmaları lazım.

Zahayı alan futbol aklı ölene kadar yönetmeli bu camiayı kanat yeterli dese halimize bak işte, acil bakambu hocam birde morutan bu barışı top diye oynar

Baris & Halil yerine herkes Mourtan & Bukambu oynasin dedi ilk 11'i gorunce. Neden boyle birsey yazildigini kanitlayan ilk yari oldu. Ikisinin toplam sanirim 1 adet olumlu haraketi yok, sadece Baris'in sari kart yedirdigi pozisyon disinda.

Bu topcular yeterli degil, rotasyon olarak tutuyoruz da lig icin de yeterli olmayabilir. Halil zaten gecen oynadigi zaman da iyi is cikaramadi, neden aldik anlamak zor. Baris ise forvet disinda oynayamaz, orda da spesifik maclarda oynar. Yetenekleri kisitli malesef.

Ikinci yari bahsettigimiz degisiklik olursa cok rahat aliriz maci. Olmazsa rakibin bos alan birakmasina bagli ya gol yeriz, ya da ikinciyi atariz.

Geri
Üst Alt