ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Şu kerem demirbay iyi çıksa bari
Yoksa bir ön libero bir de 8 lazım
Bir de şu maçtan sonra belli oldu ki hızlı bir stoper
Bakambu da azcık sakar gibi, umarım toparlar

Berkenı seven biriydim ama şu maçtaki sıkıntılarımızın en büyük kaynağı
Hadi ilerde yoksun bari yapış adama kontraya çıkarma, abdülü yalnız başına teke tek bırakma

Forvet transferinin bu kadar geç gelmesi hataydı zaten bas bas bağırdık nöbette. İlk yarı adam akıllı forvet olsa 2’lerdik en az

Hazırlık maçlarında doğru düzgün şutumuz yoktu, üstüne torreira zaniolo’nun sakatlığı vs.

Baştan belliydi yani böyle olacağı, şoka girmiş gibi davranmaya gerek yok

Haftaya lig başlıyor daha kadro belli değil, gidecekler bile belli değil

Fikstür belli oldugundan beri tek endişem ligdeki ilk 4 hafta, 3 deplasman. Buradan 4 puanla falan çıkarsak da şoka girmiş gibi davranmayın, balık baştan kokar

Bu maç özelinde tek şaşırdığım Angelino’nun şüphe uyandırması, gerçi ufak bir sakatlığı varmış galiba ama yine de daha efektif bir oyun beklerdim

Diger tur haftaya zaten. Yeni transfer olarak en fazla kerem girer, bakambu daha hazir olur belki. Icardi zaha oynamaz diye tahmin ediyorum. Insallah toreyra duzelir
Ne haftaya mı, usta geçmiş olsun derim eğerki Torri yoksa.acele etmesin bizimkiler fırsat beklesinler, elenirsek belki yaparlar takviyeyi orta sahaya, elalem aldığı adamı direk oynatır biz 2-3 ay sonra belki oynatırız.

okan buruk'u beğenmeyenlere niye çemkiriyosunuz anlamıyorum herkes beğenmek zorunda değil taktiksel olarak zayıf buluyorum benim gönlümde yatan hoca mancini.
İtalya maçlarını izlersin gönlündeki hocayı izlemek istiyorsan... Kusura bakma da bu takımın hocasını yem etmeyiz sarılara...

Herkesin sildiği oyuncularla maça çıktık. GS bu değil. Umarım sonraki turda eksikler takıma girerler.

Eleştiri mantık çerçevesindeyse saygı duyarım

Ben de beğenmedim oyunu, eleştirilecek çok nokta var ancak net kanaat getirmek için henüz erken bazı şeyler için

Cılkını çıkarmamak lazım
Geçen sezon başı da böyleydik sonrasında yavaş yavaş açıldık sezona 3 gol ortalamasıyla oynayan fenere içeride dışarıda pozisyon vermeden 3 bıraktık halen 1 maçla asıp kesmeleri anlamıyorum şu an ağır eleştirilerin fener taraftarından farkı yok sezon başı 4-5 atıp şampiyonluk şarkıları söylemek ne kadar yanlışsa sezon başı asıp kesmekte yanlış biraz mantıklı düşünmek gerekiyor.

Yok bu takıma iki tane hızlı stoper bir tane adam yiyen uzun boylu ön libero ve iki tane bireysel becerisi yüksek adam geçip topla alan katedebilen kanat oyuncusu şart oğlu şart

Zalgirisi yenemiyoruz ya şut çekmeyi bilmiyoruz atak sonlandırma kabiliyetimiz sıfır değil eksiler de okan kenardan tren izler gibi izliyor

Bir sonra ki turda bizi amuda kaldırıp tersten paketler köyümüze gönderirler icardi zaha falan da kurtarmaz bu takımı

Geri
Üst Alt