ŞL 23/24 2. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Zalgiris Vilnius | MS | 2 Ağustos

Forvet transferinin bu kadar geç gelmesi hataydı zaten bas bas bağırdık nöbette. İlk yarı adam akıllı forvet olsa 2’lerdik en az

Hazırlık maçlarında doğru düzgün şutumuz yoktu, üstüne torreira zaniolo’nun sakatlığı vs.

Baştan belliydi yani böyle olacağı, şoka girmiş gibi davranmaya gerek yok

Haftaya lig başlıyor daha kadro belli değil, gidecekler bile belli değil

Fikstür belli oldugundan beri tek endişem ligdeki ilk 4 hafta, 3 deplasman. Buradan 4 puanla falan çıkarsak da şoka girmiş gibi davranmayın, balık baştan kokar

Bu maç özelinde tek şaşırdığım Angelino’nun şüphe uyandırması, gerçi ufak bir sakatlığı varmış galiba ama yine de daha efektif bir oyun beklerdim
Üzülüyorum Erden reise üzülüyorum

takıma ve hocaya gereksiz yüklenmeyin.adı üstünde yedek kadro.üstüne kerem çok formsuz,oliveira sakatlk etkisini üzerinden atamamıs,kampta yemedi.

ortasahasız ve forvetsiz oynadık.midsö girince ortasahamız oldu resmen.berkan yetersiz henuz bu seviyelerde

halil de formsuz ama son pasların basarılı oldugu zaman gelecek bunlarla da.barıs iyi mücadele etti ve zaman zaman yararlıydı

Rakibin santraforu acayip bir herif Usain Bolt foto finişle geçer bunu anca.

geçen seneyi hatırlıyorum;
2 fener 1 başakşehir maçı harici uçup kaçtığımız maç hatırlamıyorum.
değişikliklerde hep geç kaldığını hatırlıyorum.
nedense bu kalitede bir takıma istenen futbolu oynatamadığını hatırlatıyorum.
evet kadro çok eksik ileri üçlümüz orta ikilimiz yoktu maçta ama savunma ideal kadroydu da ne oldu.
okan hocanın hala kabuğundan sıyrılmadığını düşünmek en iyimser düşünce
Geçen sene tüm istatistiklerde 1. oldu bu takım. Senin geçen sene sürekli övdüğün Jesus ve Fb'yi içerde dışarda 3'ledi. 3 maç hariç yenildiğimiz Bjk, Kayseri ve Konya ki bu maçların 2'sin de de ciddi hakem hataları olmuştu, diğer tüm maçlarda rakiplerinden çok daha iyi oynadı bu takım. Rekorlar kırmış takıma bok atmakta saçma artık.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Uçup kaçmaya gerek yoktu zaten, sakatlık riski vs de var ama 2. Golü atamamak problemli. Bundan sonra kadromuz daha farklı olacak. O zaman görmek lazım.

taraftarın telaş yapma sebebi 1 hafta sonra hem diger tur macı var hemde lig baslıyor

ve daha ortada kadromuz belli degil ortasahamız ise hiç yok

yanı çareler üretilmeli ama o çare berkan miço yunus filan olmuyor
ve aşağı yukarı benzer kadrolar çıkacak gibi tor yetişmezse yine sıkıntılı maçlar olacak

Torreira , icardi , zaha , kerem gelecek daha bu takıma sakin , rakip hazir ve forumdaydi.

Önemli olan turu gecmekti onu da başardık
Ne zaman gelecekler yav 10 gun once gelen adami daha maca koyamadik. Yaz kampi gecirmemis icardiyi eylül sakat olan torreira ve zahayi da ekime kadar bekleriz biz.
Kerem de yeni geldi 15 gün bekleyecek.
10 gün sonra trabzon maçı var.
Mevcut zihniyetle sıkıntı yaşamaya az kaldı.

Bu dönemde Yaz maçlarında hep böyle maçlarımız oluyor. Hazır olmuyoruz, oynayamıyor takım. Bir istisnası herhalde Keita'nın geldiği sezondu, 2009/2010. Orada da aslında ilk maçta zorlanmıştık hatırladığım (baktım Tobol diye Kazak takımıyla oynamışız) sonradan iyi açılmıştık.

Ben olmasın istiyorum, ben de kahroluyorum izlerken ama oluyor böyle maçlar. Kadro netleştiği ve formunu bulduğu zaman yardıracağımız belli. Yeter ki çok geç olmasın ve sakatlık olmasın. Hayırlısıyla kendimizi bir gruplara atabilirsek en azından Avrupa'da şu ölü toprağını biraz daha üzerimizden atmış oluruz.

Geri
Üst Alt