ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

Bu takim bizdeki ortasaha yoklugunda gol atar gibi geliyor.Berkan > Kaan ayhan veya Oliveira > Midjso gibi degisiklik yapmamiz lazim.2. Yari hoca prens yunusu alir muht.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben Paramount+ yayini vermiyor diye korsan izliyorum. S Sport yayininda ses 0.5-1 sn once geliyordu. Korsan oldugu icin takilmamistim pek ama orijinal yayin da mi oyle?

Takım fena değil. İlk 45 dakikanın en az 30 dk.'sinda kontrol bizdeydi. Bir haftada o izlediğimiz takımdan bu takıma donusebilmemiz bile çok umut verici. Özellikle Bakambu geçen maça göre gayet iyi. Kazimcan ilk şl maçı olacak o kadar. Bazı pozisyonlarda hata yaptı ama telafi etti, etmeye çalıştı. Sergio-berkan ikilisi geçen maçlar kadar kötü değil. İkinci yarı sacmalamazsak gayet güzel bir skorla döneriz insallah

Şu yorumları okuyorum, birinin iyi dediğini diğeri yerin dibine sokuyor, diğerinin çok kötü dediğini başkaları öve öve bitiremiyor. Arkadaş bu sspor her eve farklı bir maç yayını falan mı yapıyor, biraz yorum okuyayım dedim kusacaktım.
Gol olmadan da gol diye bağırıyorlar..!

Serengetiye hoşgeldin :giggle:

defans yok hız yok adam tutma yok dribling yok adam gecme yok

saydıgım isim tanıdık geldi mi?

angelino evet

allahtan opsiyonlu kiralık

kazımcanı izleyince angelino aklıma geliyor

angelinoya top gelecekte dürtecek orta acacak sürekli

Geri
Üst Alt