ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:1 | Olimpija Ljubljana 0-3 Galatasaray | MS | 8 Ağustos | S Sport Plus

Fena değiliz 10-15 dakikalık bir bölüm hariç maçı kontrol ettik, Bu şekilde devam edersek istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum. Bakambu'yu beğendim hiç değilse aktif şekilde pozisyonların içerisinde ve bir forvetle oynadığımızı hissettiriyor.

Spiker önden gidiyor pozisyonlara heyecanlanamıyoz ki s sport gibi aminakam

BERKAN alan kapatmayı bilmeyen, bu konuda zerre bilgisi olmayan, sadece oradan oraya koşan futbolcu. çok koştuğu için de iyi savunma yaptığı veya alan kapattığı sanılıyor. ancak mesele o alanların hiç doğmaması.
Yoğ biliyor ama tek başına yapamıyor. Üçlü orta sahada Berkan şuan iyi oynardi ama baski yiyince cabuk sacmaliyor

Allah Torreira’nin ayagina tas degdirmesin. Bu takimin yarisi olduğunu her oynamadigi macta daha iyi goruyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

barıs topu kapınca hemen sesi kapadım gol olursa ilerden dınlemeyım diye

işte ongoru

Evet gördüğümüz gibi tempo bu maç geçen maçtan daha yüksek. Gruplara kalsak daha da yükselecek maçların temposu. Şu an tam olarak hazır değiliz ve orta sahaya takviye şart.

adam adının baş harfi ile pluslı kanal açmış, yayına bak
zuhahahah :dddd
bu adam tükenmez kalemle alınına 5 yıldız çizip fb yazıp aynada kendine bakarak 31 de çekiyordur :ddd
ya bu fbliler neden böyle
en zengini, en imkanlısı bile rambo okan :dd

3. avrupa macina cikiyoruz, orta sahada hala ayni adamlarla cikiyoruz. En sikintili bölge. Demirbay ne durumdaydida alinmadi?

Geri
Üst Alt