ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Olimpija Ljubljana | MS | 15 Ağustos | D Smart

Aşırı ozguven iyi degil. Abartıyor.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapılacak yer var yapılmayacak yer var.

Orta saha çizgisinin orada yanıverinde 2 kişi varken yapılmaz. Emin'i severim ama şu hareketi istisnasız her maçta yapıyor. Bir gün topu kaybedip gol yedirecek sonra uğraş dur.

Şu huyundan net bir şekilde vazgeçmeli.

Takım bu gün iyi kerem ve Berkan biraz sabote ediyor oynadığı oyunla genel olarak iyiyiz ama form tutmaya başlamış özellikle Angelino baya iyiydi

Telefondan izliyorum giremedim ama gole birsey söylemek zorundayım, kaliteli bir forvet kendini aşırı belli ediyor ya artık forvetsiz bir Galatasaray izlemek istemiyorum

Kerem maalesef çok kötü bir maç çıkarıyor Zaha ile değişse güzel olur. Genel olarak yeterli bir futbol oynuyoruz tur zaten bitti sayılır takım için maç ritmini arttıracak güzel bir fırsat oluyor. Icardi, Torreira ve Zaha'yı hazırlamak için güzel bir fırsat bu maç.

Son düzenleme:
Kerem herhalde takımda en sevilmeyen adamdir, inanılmaz top kaybı yapıyor, takım bunun yüzünden sürekli geri koşuyor, kendisi de sallana sallana yürüyor

Sağlam ayaklari iyi bir orta saha lazim bu takima. Marş basmıyor bu takım.

İyi bir hoca Kerem'i çıkarıp Zaha'yı alır

Bakalım

Yani olmayacağı belli bu maç kötü dinlendirelim

Geri
Üst Alt