Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ŞL 23/24 3. Ön Eleme Turu M:2 | Galatasaray 1-0 Olimpija Ljubljana | MS | 15 Ağustos | D Smart
Orta saha çizgisinin orada yanıverinde 2 kişi varken yapılmaz. Emin'i severim ama şu hareketi istisnasız her maçta yapıyor. Bir gün topu kaybedip gol yedirecek sonra uğraş dur.
Telefondan izliyorum giremedim ama gole birsey söylemek zorundayım, kaliteli bir forvet kendini aşırı belli ediyor ya artık forvetsiz bir Galatasaray izlemek istemiyorum
Kerem maalesef çok kötü bir maç çıkarıyor Zaha ile değişse güzel olur. Genel olarak yeterli bir futbol oynuyoruz tur zaten bitti sayılır takım için maç ritmini arttıracak güzel bir fırsat oluyor. Icardi, Torreira ve Zaha'yı hazırlamak için güzel bir fırsat bu maç.
Kerem herhalde takımda en sevilmeyen adamdir, inanılmaz top kaybı yapıyor, takım bunun yüzünden sürekli geri koşuyor, kendisi de sallana sallana yürüyor
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.