- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
İlgilenmiyorum adminim,takımım için herseye bakarim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlgilenmiyorum adminim,takımım için herseye bakarim
Foruma 14 yaşında üye olmuşsun. Yıllardır yazmana rağnen hala 12 yaşında gibi mesaj atıyorsun. Ne zaman vazgeçeceksin acaba şu postlardanİlgilenmiyorum adminim,takımım için herseye bakarim
13 yaşındaydım,14e girmemiştim daha.ayrica bu bi eğlence, tutunca seviniyorum ve kendimi mutlu hissediyorumForuma 14 yaşında üye olmuşsun. Yıllardır yazmana rağnen hala 12 yaşında gibi mesaj atıyorsun. Ne zaman vazgeçeceksin acaba şu postlardan
Saçma burç yorumlarını maç başlığı dışında bir yerde yap.Başkan burcu yeniayi yüzünden tuhaf şekilde eleştiri alıyorum,basak burcu ugur admin![]()
foruma üye olduğun tarihe koptum reis xDHer zaman,her mac yapmıyorum zaten bu sefer sana denk gelmiş ama sorun değil.bana farketmez
Editlemistim o yorumu ama emin ol bundan sonra hiç yazmam.zaten maç varken ve oynanirken genelde beni maç başlığında göremezsin,maç sonu yazıyorum genelde yorumlarımı.Saçma burç yorumlarını maç başlığı dışında bir yerde yap.
Öncesinde uyeligim vardı,o silinmiştiforuma üye olduğun tarihe koptum reis xD
Mertens kötü mü?Demirbay iyi oynarken onu mu kesecek. Mertensi dinlendirsin
Kötülüğünden değil 37 yaşında üst üste oynaması sacmalik. Geri çok gelemiyor adam cabaliyor ama bir yere kadarMertens kötü mü?