⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Edit:İki kez alinti yapmışım

Son düzenleme:
Saçma burç yorumlarını maç başlığı dışında bir yerde yap.
Editlemistim o yorumu ama emin ol bundan sonra hiç yazmam.zaten maç varken ve oynanirken genelde beni maç başlığında göremezsin,maç sonu yazıyorum genelde yorumlarımı.

Mertens kötü mü?
Kötülüğünden değil 37 yaşında üst üste oynaması sacmalik. Geri çok gelemiyor adam cabaliyor ama bir yere kadar
Performansıda düşüyor. Bu adamı kararında oynatmali. Bizde birde icardi çok geri gelmesede olur digerkeri topun gerisinde olmali. Takım defansı sekteye ugruyor

Hücum değil defans istiyorsun sen. B.Munich deplasmanında mı?

Avrupa'ya henüz hiç hazır değiliz. Bu gerçeği kabul edip kendimizi ona göre hazırlamamız lazım. Olası kötü sonuçlarda linç kampayaları başlatmanın faydası olmaz.

96-97 sezonundan itibaren ligi domine etmeyi başlamıştık. Ama Avrupa'da bir şey yapamiyorduk. Ta ki 99-00 sezonuna kadar. Yani ligi domine etsek bile Avrupa'da başarı kolay değil. Zaman gerekiyor.

Kopenhag öyle yabana atılacak bir takım değil. İskandinavlarin en elit takımlarından biri. Maçı kazansak bile zorlu bir galibiyet olur. Ama beraberlik, hatta mağlubiyet olasılıklar arasında.

bu maça da 3 hücumcu ve geri koşmayan 10 numarayla çıkarsak hocamızla sözleşme şartlarını 1 daha konuşalım derim

Çok rahatım. GS avrupada başka türlü oynar. Bunun çok örnekleri var. Arif in uzaktan attığı şahane şutlar. Hakan ın inanılmaz golleri. Avrupada kükreriz biz. Gururumuz bundandır.

Geri
Üst Alt