Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.333
- 11.669
- 773
Ya olumxbshjwjsjz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca molde maçından sonra bilerek geç hazırladık diyordu gülerekyalniz takim 60a dogru baya düstü, kondisyon eksikligi var gibi
Şampiyonlar Ligi'ne hazır olmayacaksa bu takımı Ankaragücü'ne karşı oynasın diye mi verdiler hocaya?Hoca molde maçından sonra bilerek geç hazırladık diyordu gülerek
Biri de sormadı ki hocam kaçıncı haftadan sonra bu takım güçlenecek, neyi düşğnerek bu kadsr geç hazırladınız diye
Pas opsiyonlarımız çok az. Oyun taktiğimiz yok. Ben gerçekten ne oynadığımızı anlayamadım ilk 30 dk dan sonra. Bireysel yetenekler ile götürüyoruz maçları şimdilik umarım en kısa zamanda takım oturur.
Öyle zaten pozisyonları hep ezdik şut çekmiş olsak muhtemelen 3-4 arası xG olurdu.Ozete baktım şimdi. Maçı izlerken kacirdigimiz golleri bile tam anlamı ile idrak edemiyoruz. 7-8 ilk maç ne hale gelmiş.
tepetaklat gitmeyelimdeTakim form tutmadan kritik esikleri buyuk sansla iyi astik bence. Ligde sadece 2 puan kaybettik, agir ezildigimiz Molde eslesmesinden sag ciktik ve CL'ye kaldik. Bugun de puan aldik. Bundan sonra isler daha iyi gidecek diye dusunuyorum.
Ozete baktım şimdi. Maçı izlerken kacirdigimiz golleri bile tam anlamı ile idrak edemiyoruz. 7-8 ilk maç ne hale gelmiş.
Twitterdan paylaşabilir miyim bu postuRakip olarak görmediğimiz Kopenhag geçen senede Cl'deydi City'e Dortmund'a Sevilla'ya içerde yenilmedi üstelik. Biz üç senede bir katılıyoruz onda da acayip beklentiye giriyoruz. Öyle ya da böyle bir şekil kazanmamız lazımdı ama yapacak bir şey yok buraları oynaya oynaya öğreneceğiz.
Takımdaki oyuncularda güç namına birşey yok. Kaçıncı maç oldu. Mesele tamamen fizikle alakalı bence.CL'de boyle. 1 pozisyon bulursun ve alirsin. Bu acidan begenmesemde Lucescu boyle oynatirdi takimi. Biraz heyecan da yaptik, cok kacirdik cok.. Kerem'de Mertens'de Icardi'de... Konu bitiricilik degil ki Kerem kotu de sayilmaz ama iste kismet mi diyeyim, mental mi yoksa sans mi... Heyecan geliyor aklima ilk bakista... O tempolu oyundan 2-3 gol cikarmamiz cok normal olaniydi ancak beceremedik sonra da yorulduk ki rakip kosan diri inatci bir ekip ustune de hata yaparsan sonucu agir oluyor iste.
Yorma EnisFranck Haise yakında Lensten istifa edebilir
Öyle bişey olursa tetikte duralım
sende haklısın o açıdan - maça giden taraftarın bu kadar sönük kalmaması lazım sahada ne oynanırsa oynarsın. çok şaşırdım yav ben 50 60 dk çıtımız çıkmadı.Reis taraftar oynanan oyunu görüyor ve umudunu kaybediyor..yahu ilk golü atsak farklı olur diyorlar olmaz arkadaş olmaz.sahaya böyle yayılan takım her an gol yemeye musalttir.moldede ilk golü attikda ne oldu.
Maçın başındaki ileri dörtlünun savunmayla alakası yok.defans zaten öne çıkmaya korkuyor.boey ve torreira tüm açıkları kapatmaya çalışıyor.heleki boey olmasa vah halimize.