⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Hoca molde maçından sonra bilerek geç hazırladık diyordu gülerek

Biri de sormadı ki hocam kaçıncı haftadan sonra bu takım güçlenecek, neyi düşğnerek bu kadsr geç hazırladınız diye
Şampiyonlar Ligi'ne hazır olmayacaksa bu takımı Ankaragücü'ne karşı oynasın diye mi verdiler hocaya?

Lazio gelsin Union Berlin gelsin ama bu lanet olasi kuzey takimlarini istemiyorum!!!

Moralim halen bozuk… ne zaman birseyi dört gözle beklersen böyle hayal kirigligi yasiyorsun

Pas opsiyonlarımız çok az. Oyun taktiğimiz yok. Ben gerçekten ne oynadığımızı anlayamadım ilk 30 dk dan sonra. Bireysel yetenekler ile götürüyoruz maçları şimdilik umarım en kısa zamanda takım oturur.

Oyun taktigi dedinde, ne zaman bizim antremanlara denk gelsem tv'de, cogunda 5'e 1 pas calismasi görüyorum. Baska bisey bilmiyoruz gibi. Google'e yazdim direk GS'nin haberleri cikti pes pese.

Ozete baktım şimdi. Maçı izlerken kacirdigimiz golleri bile tam anlamı ile idrak edemiyoruz. 7-8 ilk maç ne hale gelmiş.

CL'de boyle. 1 pozisyon bulursun ve alirsin. Bu acidan begenmesemde Lucescu boyle oynatirdi takimi. Biraz heyecan da yaptik, cok kacirdik cok.. Kerem'de Mertens'de Icardi'de... Konu bitiricilik degil ki Kerem kotu de sayilmaz ama iste kismet mi diyeyim, mental mi yoksa sans mi... Heyecan geliyor aklima ilk bakista... O tempolu oyundan 2-3 gol cikarmamiz cok normal olaniydi ancak beceremedik sonra da yorulduk ki rakip kosan diri inatci bir ekip ustune de hata yaparsan sonucu agir oluyor iste.

Rakip olarak görmediğimiz Kopenhag geçen senede Cl'deydi City'e Dortmund'a Sevilla'ya içerde yenilmedi üstelik. Biz üç senede bir katılıyoruz onda da acayip beklentiye giriyoruz. Öyle ya da böyle bir şekil kazanmamız lazımdı ama yapacak bir şey yok buraları oynaya oynaya öğreneceğiz.
Twitterdan paylaşabilir miyim bu postu

CL'de boyle. 1 pozisyon bulursun ve alirsin. Bu acidan begenmesemde Lucescu boyle oynatirdi takimi. Biraz heyecan da yaptik, cok kacirdik cok.. Kerem'de Mertens'de Icardi'de... Konu bitiricilik degil ki Kerem kotu de sayilmaz ama iste kismet mi diyeyim, mental mi yoksa sans mi... Heyecan geliyor aklima ilk bakista... O tempolu oyundan 2-3 gol cikarmamiz cok normal olaniydi ancak beceremedik sonra da yorulduk ki rakip kosan diri inatci bir ekip ustune de hata yaparsan sonucu agir oluyor iste.
Takımdaki oyuncularda güç namına birşey yok. Kaçıncı maç oldu. Mesele tamamen fizikle alakalı bence.

Maçı yeni izledim. Yazik olmuş... Çok kaçırmışız. Maalesef Kerem bu takima uymuyo. Onu ve Mertens i çıkarmayan Okan hoca da intihar ediyo oyuncular küsmesin diye kendini bitircek. Bide hocaya kimse sormuyor niye kimse nereye top atacağını nereye gidecegini bilmiyo.

Sakin olmakta fayda var.
Takimin en onemli oyuncularinda 30 dk'lik kondisyon var.
Yeni gelen transferler ile beraber hala tamami ile takim olamadik.
Ilk kez bu ekip SL macina cikiyor, ve 0-2'den 2-2'yi buluyor.
Bu net bir sekilde kalite gostergesidir.
Boyle maclar oynayip hem fit olacagiz, hem de mental olarak güclenecegiz.

SL'de her puan degerlidir. Kopenhagen'den 2 level daha iyi oyuncularimiz var, takim olabilirsek de orda onlari acikcasi rahat yenecek gücteyiz. Onlari biraktim, ManU'ya karsi fit olursak surpriz yapma sansimiz da var.

Ilk 30 dk adamlari sahada ezdik resmen, hic pozisyon vermeden 2-3 net gol kacirdik. Adamlar bal ile bir yarim yamalak pozisyona girip golu atti, bizim hem fizik, hemde mental olarak hazir olmamamiz etkisi ile mactan koptuk. Adamlar ikinci yarida da bir kez geldi, o da gol oldu.

Bazen sans yanimizda olmuyor, ama bu takim bu senenin en iyi topunu oynadi ilk yari. Acik ara en iyi. Skor belki istedigimiz gibi olmadi, ama takimin kalitesi yuksek ve potansiyeli o kadar iyi ki, her takimi her. yerde yenebilecek seviyede bir ekip olabiliriz.

Okan hoca'nin fizik güc konusuna yönelmesi, ve Zaha, Ziyech, Tete'yi ayni anda sahada nasil kullanirim konusuna egilmesi lazim.

Bu takimin SL kadrosu: Muslera, Boey-Sanchez-Nelsson-Angelino, Torreira-Ndombele-Zaha-Ziyech-Tete, Icardi olmali. Ve bu ekip fit olmali. Bu durumda yenemeyecegimiz takim yok. Gönül isterdi ki bunlarin hepsi hazir olsun, ama bu oyuncular hazir ve fit haldeyken bize gelmezdi. Ne Icardi, ne Ziyech, ne de Ndombele. Bunu bilerek aldik, sabirli olmamiz ve destek olmamiz lazim ekibe. Gecen sene de benzer sürecten gectik, bu sene daha da kaliteli ayaklar ile benzer surecten geciyoruz. Ama unutmayin, bu maci 3 dk'da kurtarmamizin tek nedeni bu kaliteli ayaklar.

Biz kac sene sonra SL'e katiliyoruz, zevkini cikaralim. Gercekci hedef 3.'luk zaten, arada keyif alip surpriz yapmaya bakacagiz. Bu stresten dolayi ekip ikinci yari 50-60 arasi fena sacmaladi. Resmen ne yaptigini bilmeyen takim oldu. Ve bu sadece stres ve panikten, baska bir neden yok. Beraber oynayip ozguven gelince boyle sacma durumlar da ortadan kalkacak.

Reis taraftar oynanan oyunu görüyor ve umudunu kaybediyor..yahu ilk golü atsak farklı olur diyorlar olmaz arkadaş olmaz.sahaya böyle yayılan takım her an gol yemeye musalttir.moldede ilk golü attikda ne oldu.
Maçın başındaki ileri dörtlünun savunmayla alakası yok.defans zaten öne çıkmaya korkuyor.boey ve torreira tüm açıkları kapatmaya çalışıyor.heleki boey olmasa vah halimize.
sende haklısın o açıdan - maça giden taraftarın bu kadar sönük kalmaması lazım sahada ne oynanırsa oynarsın. çok şaşırdım yav ben 50 60 dk çıtımız çıkmadı.

Ne bekliyorsunuz ki bu zihniyetten başarı nah gelir

Her sene 20 oyuncu gönder 20 oyuncu getir au o geldi şu geldi al ebemizinkini görüyoruz bir molde bir kopenhag köy takımlarından ayar yiyip duruyoruz

Galatasarayın şu takımı rahat yenmesi gerek ya daha bunlara diş geçiremiyoruz ama kadroya bakınca uefa kupasını alırız sanıyoruz.Hı alırız alırız

Takım ruhu yok. Takımı sahiplenen oyuncu icardi sanıyoruz ulan sahiplense adam dötü başı salmış bu nasıl profesyonellik bu nasıl karakter bu nasıl sahiplenme icardi mi sahiplendi biz mi onu sahiplendik belli değil

Koskoca galatasaray altyapısından bir oyuncu yok şu kadronun içinde yazık kapatsınlar o altyapıyı

Takım da koşan koşmayı seven oyuncu yok ya bir toreira bir boey

Beğenmediğimiz berkanla geçen sezon derbileri gol yemeden kazanıyorduk tut sen onu gönder oliveiranın yanına tıpatıp ikizi demirbayı al tek farkları biri solak

Bir tane pivot forvet almadılar.Orta sahamız koşmuyor toreira dışında hepsi ben pas atarım ne koşacam modunda

Ndombelelerle uğraşacağını o moldeli breiviki alsaydık bugün taş gibi orta sahan olurdu

Yok işte sakat hazır değil bu hafta oynar olmazsa haftaya oynar yok işte yüzde 31 le oynuyor daha vs vs rezaletiz o kadar reziliz ki her sene başı dejavu yaşıyoruz ama aynı şeyden vazgeçmiyoruz.

Günü kurtarma çabası 20 senemizi heba etti ama yetmez devre arası da 5 transfer yapalım daha zengin edecek çok menejer var.

Geri
Üst Alt