- 3 Haziran 2015
- 53.910
- 61.916
- 3.963
Nasil yüksek rdas daha Kopenhagi evinde yenemiyorsunBiz United'dan 1 puan alıp Kopenhag'ı yenmeye çalışacağız en mantıklı senaryo
5 puanla 3. olmak gibi duruyor Avrupa Ligi'nde şansımız yüksek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil yüksek rdas daha Kopenhagi evinde yenemiyorsunBiz United'dan 1 puan alıp Kopenhag'ı yenmeye çalışacağız en mantıklı senaryo
5 puanla 3. olmak gibi duruyor Avrupa Ligi'nde şansımız yüksek
toreira rakip yayda baskıya gidiyor. orta saha çizgisine dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama baskıdayken biz gsli bir adam kalmıyor orda. uzun şişirdikleri topu indirirse rakip ileri oyuncusu hep eksik yakalanıyoruz. ya takım daha dinamolasacak ya da bu taktikten vazmı geçmek lazım bilemiyorum.Herkesin dilinde ilk 30 dakikada kaçan pozisyonlar var. Yani tamam kaçırdık iyi güzel de, gol niye yiyorsun abi, golleri kaçırmış olmak, gol yemenin bahanesi mi? Her seferinde bu saçmalık niye? Mesela golleri kaçırmamıza rağmen, kalemize bile zor bela gelebilen bir takıma neden 0-0'ı muhafaza edemiyoruz? İyi veya kötü takım hiç farketmiyor, pozisyonlara girip atamayınca sanki mutlaka kalemizde golü görmemiz lazımmış gibi bir hava oluşuyor ve yiyoruz da zaten. Skorda geriye düşmek bizde adeta bir hastalık. Çemişgezek ile oynasak kalıbımı basarım gene aynı saçmalığı yaşardık, yıllardır bu böyle.
SM-S911B cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
-fernando muslera: 5.05 km - 90 dakikakoşu mesafeleri:
-fernando muslera: 5.05 km - 90 dakika
-angelino: 11.17 km - 90 dakika
-victor nelsson : 7.9 km - 76 dakika
- abdülkerim bardakçı : 10.26 km - 90 dakika
- sacha boey : 10.11 km - 90 dakika
- kerem demirbay : 7.46 km - 59 dakika
- hakim ziyech : 7.55 km - 66 dakika
- sergio oliveira : 4.2 km - 31 dakika
- lucas torreira : 11.63 km - 90 dakika
- tanguy ndombele : 2.32 km - 14 dakika
- kerem aktürkoğlu : 7.87 km - 66 dakika
- mauro icardi : 8.25 km - 90 dakika
- dries mertens: 6.66 km - 59 dakika
-wilfreid zaha : 3.2 km - 24 dakika
- tete : 4.42 km - 31 dakika
- barış alper yılmaz : 3.47 km - 24 dakika
takım olarak toplam 111 km koşmuşuz. rakip 121 km koştu ve 76 civarı 10 kişi kaldı.
Ne oldu? Kurallar değişti mi? Geriye kalan 5 maç iptal mi?Yazık oldu verilen emeklere, harcanan paralara. Avrupa maceramız bu şekilde sona erdi
Parken stadı bizi bekle mi diyorsunÇok daha üstünüz bu heriflerden. Çoğu arkadaş yazmış ama hakikaten Molde çok daha kompakt ve iyi bir takım. Bu devasa fark bence stat avantajıyla falan kapanmaz. Son maça kadar da takım iyice oturmuş olacağından mütevellit saplar geçeriz bunlara dışarıda. Zaten United ve Bayern maçlarıyla ilgili söylenecek çok bir şey yok. Üçlüye dönüp hayvan gibi kapanıp geçiş kovalayacağız. Bir de Boey,Nelsson vs iyi performans gösterip piyasa yapsınlar, yeterli bu maçlar için. Uefa'da devam ederiz.
Top kontrolü sonradan kazanılmaz pek ,yetenekle alakalı bir durum ,keremin öğrenmesi gereken o denklemde kontrol etmeden tekte pas verme olabilir ancaTakımın bu sene her maçını izleyen biri olarak..
-Muslera'nın bu yaşında "ayağının bok gibi olduğunun yüzüne söylenmesi, garanti değilse topu taca atmasının" söylenmesi lazım.
-Topu hilal şeklinde çevirmektan başka bir şey yapamayan defansa (Apo yine biraz iyi), sabahtan akşama kadar, tepelerinde hayvan gibi pres varken "defanstan nasıl çıkılır", Torreira'ya ve merkez ortasahaya defanstan çıkarken boşa geçip defanstan top nasıl alınır çalıştırılması lazım.
-Ndombele'nin ve hocaların diğer orta sahalara "hücumda öncelikle dikine pas nasıl aranır", dikine pas almak için nerelere hareketlenilir öğretmesi lazım. (dikine atılan her top kapalı savunmalardan ortalama 3-5 kişiyi defanstan düşürür ki bize karşı herkes kapalı oynuyor)
-Kerem ve Barış Alper'e antrenmanda "top kontrolü nedir, nasıl yapılır?" teorik ve pratik olarak uygulanması gerekli.. Kontrol ettikleri her top 2 metre ayaklarından açılıyor.
-Hücum hattı konusunda, Mertens'in "gerekiyorsa" son 30 dakika oynaması gerekliliği dışında bi sorun olduğunu düşünmüyorum. Kondisyon oturdukça en rahat bölgemiz orası..
Mertens ilk yarıdaki en iyi adamların başında geliyordu. Ne anlatıyor bu herif.ne salaklar var yaw mertensin attığı pasların yarısı %100 gol pozisyonu yaratmıştır
Kimse alırız demiyor Keramettin. Hatta senin devamlılığımız olmadığı için bu seviyelerin takımı olmadığımızı söylediğin yorumlarına katılıyorum.Haklısın, 1 sene oyna 3 sene katılma gibi durumlarla olacak iş değil. Ama bir yola girildi, inşallah sonunda uzun yıllar bu seviyelerde oynama fırsatı yakalar ve o eski günlerimize döneriz.Aynen uefa kupasını alıcaz, alırız kesin.
Bu lafı üzerime alınıyorum. Bırak da eğlenip gülelim.Aynen uefa kupasını alıcaz, alırız kesin.
sergionun attığı pasların videosunu yapıp bu adamın makatına sokacaksın işte deMertens ilk yarıdaki en iyi adamların başında geliyordu. Ne anlatıyor bu herif.
hocayi hizla yerden yere vurmuyoruz mac onu herkes yaklasik ayni fikirde olur tete ziyech gibi. ancak molde maci ve bir kac mac daha buna benzerdi. gecen yil da aynisi bir kac defa oldu. o 2. golu yemeden degisiklik yapmiyor. oyuna mudahale et be hoca ama erken et. son 20dakikanin farkli dinamikleri var. stresi artiriyor oyunu dusuruyor. zaten rakiplerde degisiklik vs derken o dakikalari yiyor yerde yatanla kaleciyle. ikinci hari basinda degistir ne olur. isinmaya gonderdim gelene kadar yedik diyor. devre arasi hazir et. birde baris alper mevzusu cok ne bekliyor acaba burak yilmaz degil bu cocuk. teknik kapasitesi belli ve forvet degil. hemen sokuyor oyuna karambol yada kontra dusunuyor sanirim ama geride oldugun macta dar alan oyuncusuna ihtiyacin olur ve ileri cikmak zorunda oldugundan orta alani saglama alman gerekir. sivama kismina geciyor. ben adim gibi eminim 2.yarinin basinda degisiklik yapsa ve yenilse bukadar tepki olmazdi. kac defa ayni sey oldu. simdi burda soyluyor defansta top eziyoruz diye ama 1yili askindir biz ayni seyi yapiyoruz. defanstan topu cikartmak icin ne yapiyor acaba. orta sahadan 2 kisi geri gelse cikacak zaten o top ama erken gol beklentisi icin herkes ileri gidiyor nelson abdul- abdul nelson- angelinho abdul gidip geliyor bunu her mac yapiyorlar. goruyorsan ve 2 mactan sonra hala devam ediyorsa sen bisey yapmiyorsun demektir. sikinti burda ve serzeniste burda yoksa kimse bisey demez.Genellikle maçtan bir gün sonraki yorumları okuyorum.
Dün 0-2'den sonra biraz canım sıkıldı. Foruma bakayım dedim, pişman oldum. Eğer o mesajları yazan kitle 12-13 yaşlarında değilse dünkü maçta yaşanan ıslıklama olayına şaşırmamak lazım. O kadar enteresan yorumlar var ki, dümdüz ezbere tek harekete binaen yazılmış. Neyse ben kendimce düşüncelerimi de yazmak istedim.
Kopenhag maçı 11'i için Tete'nin önceki maçlarda etkisiz ve yanlış tercihleri, Ziyech'in Samsun maçındaki hareketliliği nedeniyle doğru tercihle başladı diyebiliriz.
Maçın ilk yarısında ise arkadaşlarda paylaşmış Kerem 3, Icardi 3, Mertensin 2 olmak üzere bunlarında 3 tanesine de %100 diyebileceğimiz pozisyonları maalesef kaçırdık. Niye bilmiyorum her pozisyon kaçışında kesin bir tane yeriz hissi oluştu ve Muslera'nın kronik pas yapayım hatası (golü başlatan hareket oldu sadece) ile golü yedik.
Kötü bir ilk yarı oynamayan takımla 2.yarıya başlaması da anormal değildi ama Ziyech-Tete değişikliği de yapılabilirdi. Fakat 45-55 arası sahada ne yapmaya çalıştık kimse anlamamıştır, rezaletti. Değişikliklerin biraz gecikmesi ile de 0-2 oldu. Açıkçası bu dkdan sonra gol atacağımıza bile inancım kalmamıştı.
Fakat rakibin 10 kişi kalması Boey-Tete'nin zorlaması ile gelen gol motivasyonu ile çok şık 2.gol neticesinde maçtan 1 puanı kurtardık. Diğer en çok üzüldüğüm nokta ise 2.golden sonra o kadar yanlış tercihler yaparak maç sonunu çok kötü oynadık. Okan hoca da bunu söyledi zaten, topu Zaha ya da Tete ulaştırmak gerekirken beklerle topu ezdik.
Maçın en iyilerinden biri Torreira'ya bile neler yazılmış, çok şaşırıyorum. Torreira sadece rakibi kesmekten ziyade hücuma da dokunuşlarda bulunmaya başladı. Mertens'e çok güzel iki top kesti.
Icardi net olarak güçsüz. Lig maçlarında da bariz belli oluyor. Biz ona mecburuz umuyorum eski gücüne kavuşur. Hatırlayın Başakşehir maçı Ndiyasimiye ile ikili mücadelesinde kaç tane temas almasına rağmen ayakta kalıyordu. Dünkü iki pozisyonda da çok kolay düştü.
Kerem'e gelince maalesef vuruş tercihlerinde yukarı değil yere vurmayı tercih etse 2 gol ile geçecekti ama olmadı.
Angelino, çok teknik ama orta kalitesini hiç göremedik. Bazı maçlarda beklenmeyen güzel toplar çıkarsa da dünün en kötülerinden biriydi. Ligde Kazımcan'ı denemeliyiz kesinlikle.
Hocayı bu kadar hızlı yerden yere vuranları görünce dayanamıyorum. Maç sonu röportajını izledim, yukarıda söylenenleri hepsini ifade etti neredeyse. Değişiklikler biraz daha erken gelebilirdi.
Yaşı tutanlar hatırlayacaktır. 99-00 sezonu ŞL grupları ilk maç Hertha Berlin ileydi. 0-2 geri düşüp son dakikalara doğru Hagi'nin penaltısı ile 2-2 bitirmiştik. Sonraki üç maç Chelsea-Milan maçları puansız geçilmişti. Şu anki sosyal medya hem takımı hem hocayı çoktan yerdi muhtemelen. Sonra Hertha deplasman galibiyeti ve müthiş Milan maçı UEFA yolunu açmıştı.
Son olarak işin özü evet eleştirileri söyleyeceğiz ama hocayı göndermek, oyuncuyu kaybetmek bu kadar kolay telaffuz edilmemeli. Galibiyet rekoru kıran ve henüz yeni sezonda yenilgi görmeyen bir takımız. Taşlar yerinden bu kadar hızlı oynatılmaz.
Düne kadar Tete'yi hepimiz olmayacak diye söylerken dün çıktı maçın kaderini değiştirdi.
Genellikle maçtan bir gün sonraki yorumları okuyorum.
Dün 0-2'den sonra biraz canım sıkıldı. Foruma bakayım dedim, pişman oldum. Eğer o mesajları yazan kitle 12-13 yaşlarında değilse dünkü maçta yaşanan ıslıklama olayına şaşırmamak lazım. O kadar enteresan yorumlar var ki, dümdüz ezbere tek harekete binaen yazılmış. Neyse ben kendimce düşüncelerimi de yazmak istedim.
Kopenhag maçı 11'i için Tete'nin önceki maçlarda etkisiz ve yanlış tercihleri, Ziyech'in Samsun maçındaki hareketliliği nedeniyle doğru tercihle başladı diyebiliriz.
Maçın ilk yarısında ise arkadaşlarda paylaşmış Kerem 3, Icardi 3, Mertensin 2 olmak üzere bunlarında 3 tanesine de %100 diyebileceğimiz pozisyonları maalesef kaçırdık. Niye bilmiyorum her pozisyon kaçışında kesin bir tane yeriz hissi oluştu ve Muslera'nın kronik pas yapayım hatası (golü başlatan hareket oldu sadece) ile golü yedik.
Kötü bir ilk yarı oynamayan takımla 2.yarıya başlaması da anormal değildi ama Ziyech-Tete değişikliği de yapılabilirdi. Fakat 45-55 arası sahada ne yapmaya çalıştık kimse anlamamıştır, rezaletti. Değişikliklerin biraz gecikmesi ile de 0-2 oldu. Açıkçası bu dkdan sonra gol atacağımıza bile inancım kalmamıştı.
Fakat rakibin 10 kişi kalması Boey-Tete'nin zorlaması ile gelen gol motivasyonu ile çok şık 2.gol neticesinde maçtan 1 puanı kurtardık. Diğer en çok üzüldüğüm nokta ise 2.golden sonra o kadar yanlış tercihler yaparak maç sonunu çok kötü oynadık. Okan hoca da bunu söyledi zaten, topu Zaha ya da Tete ulaştırmak gerekirken beklerle topu ezdik.
Maçın en iyilerinden biri Torreira'ya bile neler yazılmış, çok şaşırıyorum. Torreira sadece rakibi kesmekten ziyade hücuma da dokunuşlarda bulunmaya başladı. Mertens'e çok güzel iki top kesti.
Icardi net olarak güçsüz. Lig maçlarında da bariz belli oluyor. Biz ona mecburuz umuyorum eski gücüne kavuşur. Hatırlayın Başakşehir maçı Ndiyasimiye ile ikili mücadelesinde kaç tane temas almasına rağmen ayakta kalıyordu. Dünkü iki pozisyonda da çok kolay düştü.
Kerem'e gelince maalesef vuruş tercihlerinde yukarı değil yere vurmayı tercih etse 2 gol ile geçecekti ama olmadı.
Angelino, çok teknik ama orta kalitesini hiç göremedik. Bazı maçlarda beklenmeyen güzel toplar çıkarsa da dünün en kötülerinden biriydi. Ligde Kazımcan'ı denemeliyiz kesinlikle.
Hocayı bu kadar hızlı yerden yere vuranları görünce dayanamıyorum. Maç sonu röportajını izledim, yukarıda söylenenleri hepsini ifade etti neredeyse. Değişiklikler biraz daha erken gelebilirdi.
Yaşı tutanlar hatırlayacaktır. 99-00 sezonu ŞL grupları ilk maç Hertha Berlin ileydi. 0-2 geri düşüp son dakikalara doğru Hagi'nin penaltısı ile 2-2 bitirmiştik. Sonraki üç maç Chelsea-Milan maçları puansız geçilmişti. Şu anki sosyal medya hem takımı hem hocayı çoktan yerdi muhtemelen. Sonra Hertha deplasman galibiyeti ve müthiş Milan maçı UEFA yolunu açmıştı.
Son olarak işin özü evet eleştirileri söyleyeceğiz ama hocayı göndermek, oyuncuyu kaybetmek bu kadar kolay telaffuz edilmemeli. Galibiyet rekoru kıran ve henüz yeni sezonda yenilgi görmeyen bir takımız. Taşlar yerinden bu kadar hızlı oynatılmaz.
Düne kadar Tete'yi hepimiz olmayacak diye söylerken dün çıktı maçın kaderini değiştirdi.
Bu şekilde serzenişte bulunmakta bir sorun görmüyorum Ömer. Ama bahsettiğin durumun yanında bir sürü pozitif katkısı da var, onları göz ardı etmemek lazım.hocayi hizla yerden yere vurmuyoruz mac onu herkes yaklasik ayni fikirde olur tete ziyech gibi. ancak molde maci ve bir kac mac daha buna benzerdi. gecen yil da aynisi bir kac defa oldu. o 2. golu yemeden degisiklik yapmiyor. oyuna mudahale et be hoca ama erken et. son 20dakikanin farkli dinamikleri var. stresi artiriyor oyunu dusuruyor. zaten rakiplerde degisiklik vs derken o dakikalari yiyor yerde yatanla kaleciyle. ikinci hari basinda degistir ne olur. isinmaya gonderdim gelene kadar yedik diyor. devre arasi hazir et. birde baris alper mevzusu cok ne bekliyor acaba burak yilmaz degil bu cocuk. teknik kapasitesi belli ve forvet degil. hemen sokuyor oyuna karambol yada kontra dusunuyor sanirim ama geride oldugun macta dar alan oyuncusuna ihtiyacin olur ve ileri cikmak zorunda oldugundan orta alani saglama alman gerekir. sivama kismina geciyor. ben adim gibi eminim 2.yarinin basinda degisiklik yapsa ve yenilse bukadar tepki olmazdi. kac defa ayni sey oldu. simdi burda soyluyor defansta top eziyoruz diye ama 1yili askindir biz ayni seyi yapiyoruz. defanstan topu cikartmak icin ne yapiyor acaba. orta sahadan 2 kisi geri gelse cikacak zaten o top ama erken gol beklentisi icin herkes ileri gidiyor nelson abdul- abdul nelson- angelinho abdul gidip geliyor bunu her mac yapiyorlar. goruyorsan ve 2 mactan sonra hala devam ediyorsa sen bisey yapmiyorsun demektir. sikinti burda ve serzeniste burda yoksa kimse bisey demez.
SM-M526BR cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi