⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

seneye bu grup işi bitecek çok emrak ediyorum nasıl olacak

32 yerine 36 takım - tek lig tablosu - 8 maç (4 içerde 4 dışarıda) - hepsi farklı takımla (grup kurası yerine maç kurası olacak) ilk 8 direkt sonra 9-24 arası playoff oynuyor falan bir şeyler var. iyi mi kötü mü bilemedim
Ikinci tura cikmak daha da zor gibi gozukuyor. Eskiden 32 takimdan 16’si ikinci tura cikiyordu.
Yeni statu dedigin gibiyse 36 takimdan 16’si ikinci tura cikacak.

Ayrica oyle eskisi gibi dusuk puanla ikinci olup ikinci tura cikmak olayi olmayacak. Simdi puanin butun diger takimlara karsi karsilastirilacak.

Ancak 8 mac oynayarak daha fazla para kazanilabilir.

nedense icimden 4-0 kazanacagiz geliyor

Avrupanın en büyük organizasyonu Şampiyonlar Ligi 2023-2024 sezonu başlıyor.. Mauro İcardi ve arkadaşları hepimizi gururlandıracaklar. Çok güçlüyüz ve çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Bayern Münih, Real Madrid, Manchester City ve diğer tüm takımlar çok güçlü. Çok saracak 20230919_011318.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3'lü savunma gereksiz olur iç sahada oynuyoruz

Ama 3'lü orta saha mantıklı gözüküyor daha etkili bir oyun izleriz orta saha üstünlüğü bizde kalır

Heriflerin forveti baya hızlı bi adama benziyo muhtemelen onu bizim savunma arkasına kaçırmaya çalışacaklar.Haldır huldur saldırmaya gerek yok temkinli oynamak lazım.

Okan hoca iç saha maçlarında savunmayı çok ileride kurdurup fazla risk alıyor ucl maçlarında bu olayı yapmayıp daha temkinli olmaliyiz

F6ZsYzVWsAQFnau

24 saat 22 dakika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Fmde çok zevkli oluyor

Zevkli ve çeşitli maç olacağı için katılıyorum - attım City'ye averaj lazım ama rakip gidip başka takım Bayern oldu diyelim - maça gel. O kafada farklılık katacağından şüphe yok.

Bir sürü takım aynı puan aynı averajla biter ikili averaj olayıda olmaz bu sistemde sıralama nasıl olacak merak ediyorum.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haklı bir kritik - illaki düz lig mantığı haricinde bir şey yapılır - deplasman total goldür odru budur bir düzenleme olur formatta. Gözlüklü abimiz 40dkda anlatır seneye :D

Ikinci tura cikmak daha da zor gibi gozukuyor. Eskiden 32 takimdan 16’si ikinci tura cikiyordu.
Yeni statu dedigin gibiyse 36 takimdan 16’si ikinci tura cikacak.

Ayrica oyle eskisi gibi dusuk puanla ikinci olup ikinci tura cikmak olayi olmayacak. Simdi puanin butun diger takimlara karsi karsilastirilacak.

Ancak 8 mac oynayarak daha fazla para kazanilabilir.

Grup düzeni olmayınca "3üncülüğü kapayım ligime bakayım" -" lider oldum son maçı salayım" mantık yokoluyor evet ama bir yandanda süpriz takımın son 16ya kadar süpriz yapma olasılığıda azalıyor . yani üst seviye takımların daha çok eşleşmesi banko gibi.

8 maçta fazla gelir ve daha çok avrupa maçı tabii ki her takım ister açıkçası.

CL videosunda "DIE BESTEN" kısmında çıkıyor icardimiz

Hünaaaa laaayysssaaallll
Hünnnnnnaaa llaaaaysaaalll
Lös graaaazss ekiiippsssss
Di çempiyıııııııınnnssss!!!

Zurnalius'un oynamayacak olması bizim için iyi.

Die besteeeeeennn, hadi keyif alalım adamım, yenmek yenilmek değil de son terimize kadar mücadele edelim sahada

Geri
Üst Alt