Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.362
- 70.688
- 4.918
Vardiya amirini de seni de üst üste koyupAllah vardiya amirinden razı olsun binlerce kez

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vardiya amirini de seni de üst üste koyupAllah vardiya amirinden razı olsun binlerce kez
Bi maç oynayavaz, favoriyiz, hocanın çıkaracağı kadro da belli. Bu kadar jimnastik yapmayın ya.
Maç maç gidilecek. Önce şu 3 puan alınacak.Bu maç özelinde zaten çok düşünecek birşey yok ligdeki 11den belki oliveira-kerem değişir..Asıl Bayern -Manu maçlarında nasıl oynayacağımız mevcut düzende Samsun'un ileri 3lusu bile zorladı bizi bunun Rashford'i Kane'i var
Bu arkadaşın futboldan cakmadigini mi söylüyorsunuz Kalender bey bu cumlenizle
Bende 3 lu orta sahadan yanayimYani, nasil algilandi bilmiyorum ancak ben Tete ile baslamazdim tabi bunu hoca bilir, idmanda o izliyor o konusuyor. Ziyech ile baslamasi lazim sag tarafta cunku Mertens cok formda ve yerinde kalmasi gerekiyor ya da belki daha defansif bir kurgu olabilir Kerem D - Sergio - Torreira ortasahasi gibi.
Bende 3 lu orta sahadan yanayim
Fmde çok zevkli oluyorseneye bu grup işi bitecek çok emrak ediyorum nasıl olacak
32 yerine 36 takım - tek lig tablosu - 8 maç (4 içerde 4 dışarıda) - hepsi farklı takımla (grup kurası yerine maç kurası olacak) ilk 8 direkt sonra 9-24 arası playoff oynuyor falan bir şeyler var. iyi mi kötü mü bilemedim
Bir sürü takım aynı puan aynı averajla biter ikili averaj olayıda olmaz bu sistemde sıralama nasıl olacak merak ediyorum.seneye bu grup işi bitecek çok emrak ediyorum nasıl olacak
32 yerine 36 takım - tek lig tablosu - 8 maç (4 içerde 4 dışarıda) - hepsi farklı takımla (grup kurası yerine maç kurası olacak) ilk 8 direkt sonra 9-24 arası playoff oynuyor falan bir şeyler var. iyi mi kötü mü bilemedim