⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Bi maç oynayavaz, favoriyiz, hocanın çıkaracağı kadro da belli. Bu kadar jimnastik yapmayın ya.

Bu maç özelinde zaten çok düşünecek birşey yok ligdeki 11den belki oliveira-kerem değişir..Asıl Bayern -Manu maçlarında nasıl oynayacağımız mevcut düzende Samsun'un ileri 3lusu bile zorladı bizi bunun Rashford'i Kane'i var

ittir kaktır 3 puanı alıp 3.'lüğü cebe koyalım

seneye bu grup işi bitecek çok emrak ediyorum nasıl olacak

32 yerine 36 takım - tek lig tablosu - 8 maç (4 içerde 4 dışarıda) - hepsi farklı takımla (grup kurası yerine maç kurası olacak) ilk 8 direkt sonra 9-24 arası playoff oynuyor falan bir şeyler var. iyi mi kötü mü bilemedim

Bu maç özelinde zaten çok düşünecek birşey yok ligdeki 11den belki oliveira-kerem değişir..Asıl Bayern -Manu maçlarında nasıl oynayacağımız mevcut düzende Samsun'un ileri 3lusu bile zorladı bizi bunun Rashford'i Kane'i var
Maç maç gidilecek. Önce şu 3 puan alınacak.

Tahminim diğer maçlara 3-4-3 başlayabiliriz. Icardi-Kerem banko oynar. Sağda Ziyech veya Zaha ile başlanır. Orta sahada Torreira'nın yanında Oliveira/Demirbay/Ndombele opsiyonları olur. Diğer adamlar belli.

Bu arkadaşın futboldan cakmadigini mi söylüyorsunuz Kalender bey bu cumlenizle

Yani, nasil algilandi bilmiyorum ancak ben Tete ile baslamazdim tabi bunu hoca bilir, idmanda o izliyor o konusuyor. Ziyech ile baslamasi lazim sag tarafta cunku Mertens cok formda ve yerinde kalmasi gerekiyor ya da belki daha defansif bir kurgu olabilir Kerem D - Sergio - Torreira ortasahasi gibi.

Yani, nasil algilandi bilmiyorum ancak ben Tete ile baslamazdim tabi bunu hoca bilir, idmanda o izliyor o konusuyor. Ziyech ile baslamasi lazim sag tarafta cunku Mertens cok formda ve yerinde kalmasi gerekiyor ya da belki daha defansif bir kurgu olabilir Kerem D - Sergio - Torreira ortasahasi gibi.
Bende 3 lu orta sahadan yanayim

32 yerine 36 takım - tek lig tablosu - 8 maç (4 içerde 4 dışarıda) - hepsi farklı takımla (grup kurası yerine maç kurası olacak) ilk 8 direkt sonra 9-24 arası playoff oynuyor falan bir şeyler var. iyi mi kötü mü bilemedim
Fmde çok zevkli oluyor

Bir sürü takım aynı puan aynı averajla biter ikili averaj olayıda olmaz bu sistemde sıralama nasıl olacak merak ediyorum.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetimi tebrik ederim...

Eskide her daim kısıtlı oyuncumuz olurdu..

Şimdi CL'de Kerem oynasa 3 gün sonra ligde gözünü kırpmadan Zaha başlayabilir ve kalite eksilmez...
Keza Ziyech başlar 3 gün sonra ligde Tete oynar
Sergio-Ndom-Demirbay arası zaten bol bol değişebilirler

Bi Icardi ve Torreira'nın kendi emsallarince yedekleri yok.. o kadarcık olsun :)
Diğer takımlar bu konuda yanımıza yaklaşamaz
Umarım faydalı kullanırız..

aklima 5 yil önceki SL grubu geldi.

Gitmissin lokum gibi Porto, Schalke ve Moskova grubuna. Ama becereksiz yönetim Transfer sezonu forvetsiz kapatti. Tek Forvetimiz vitaminsiz Derdiyokdu. Bu kadro ile kesin 1. olurduk.

Dogru bir oyun ile kazanacagiz

Lig macina göre daha agresif bir tribün bekliyorum,bu da dogal olarak oyuna yansiyacak

Rakip ilk 15-20 dakika kendine gelemeden gol bulmamiz güzel olur cünkü o dakikalarda panik olacaklar

Nando
boey nelsson apo angelino
torreira
oli demirb
ziyech icardi kerem

baslamak gerek. Duruma göre
oli - ndom
kerem - zaha

Kopenhag maçı öncesi antrenmanımız
Canlı Yayın

Geri
Üst Alt