- 18 Temmuz 2009
- 80.925
- 225.926
- 5.093
12 ne yav sabah 8de yapsalardı12 de u 19 müsabakası varmıs
beknazı efe yi filan seyreyleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 ne yav sabah 8de yapsalardı12 de u 19 müsabakası varmıs
Dualara devam belki işe yarar.Böyle önemli maçlarda alkol almıyorum. Dua okuyorum çünkü. Maç bitince kutlama yaparım ama![]()
Hangi kanal?12 de u 19 müsabakası varmıs
Ortalığı kızıştıracak hamlelerden kaçınalımMac kac kac biter @Mert Aydinli @Recep Timur
Çalışıyoruz ustat12 de u 19 müsabakası varmıs
Murh wow atmış reis12 ne yav sabah 8de yapsalardı
Senle Oğuzhan durmadan admiri gaza getiriyorsunuz yargilanacaksinizMurh wow atmış reis
Ben sağ koluyum o da solSenle Oğuzhan durmadan admiri gaza getiriyorsunuz yargilanacaksiniz
3-1 alirizMac kac kac biter @Mert Aydinli @Recep Timur
Kesin arkaya sarkarlar yaRakipte bir stoper var tam uzaktan Muslera’yı avlayacak. Uzaktan şutları tehlikeli takım. 18 numaralı forvetleri çok kolay defans arkasına sarkabiliyor 2’ye 1’lerle falan. Apo, Angelino ve Nelsson, Boey arasına atılacak toplara mutlaka çözüm bulmalı Okan. Ben olsam Oliviera(Kaan), Kerem, Torreira üçlüsüyle çıkardım.
Hava toplarında zayıflar sağda Barış, ortada Ziyech ile de başlanabilir. Icardi ve Barış.. Onları havadan besleyebilecek Ziyech, Kerem D, Angelino ile iyi beslenebilir. Kafa vuruşu veya indirilen toplarla kolay skor bulunabilir. Icardi gününde olursa kolay geçer diye tahmin ediyorum. Okan aynı kadro ile çıkıp maçı zorlaştırabilir. Mertens, Tete, Kerem, Icardi 4’lüsüyle orta sahaya çok yük biniyor, bu çok zorlar bizi. Barış tercihi önemli. Mümkünse Mertens, Tete yerine Barış, Oliviera ile başlarım. Bence bir şekilde geçiş hücumuyla gol buluruz. İkinci yarıda Ziyech, Zaha ile fiş çekilir
Bakalım. Hadi hayırlısı
Eksiledim seni. Durduk yere strese soktun bizi.Rakipte bir stoper var tam uzaktan Muslera’yı avlayacak. Uzaktan şutları tehlikeli takım. 18 numaralı forvetleri çok kolay defans arkasına sarkabiliyor 2’ye 1’lerle falan. Apo, Angelino ve Nelsson, Boey arasına atılacak toplara mutlaka çözüm bulmalı Okan. Ben olsam Oliviera(Kaan), Kerem, Torreira üçlüsüyle çıkardım.
Hava toplarında zayıflar sağda Barış, ortada Ziyech ile de başlanabilir. Icardi ve Barış.. Onları havadan besleyebilecek Ziyech, Kerem D, Angelino ile iyi beslenebilir. Kafa vuruşu veya indirilen toplarla kolay skor bulunabilir. Icardi gününde olursa kolay geçer diye tahmin ediyorum. Okan aynı kadro ile çıkıp maçı zorlaştırabilir. Mertens, Tete, Kerem, Icardi 4’lüsüyle orta sahaya çok yük biniyor, bu çok zorlar bizi. Barış tercihi önemli. Mümkünse Mertens, Tete yerine Barış, Oliviera ile başlarım. Bence bir şekilde geçiş hücumuyla gol buluruz. İkinci yarıda Ziyech, Zaha ile fiş çekilir
Bakalım. Hadi hayırlısı