⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Çok heyecanlıyım. İyi ki maç 22 de değil. Umarım 3-0 gibi net bir skor ile kazanırız.

O kaleci salagi bütün odagi kendisine cekip diger oyunculari rahatlatma pesindeydi. Tam tersi oldu. Herkese kayip, kendisinin anasina bacisinada sövülecek ekstra olarak

Büyük hasret sona eriyor. Çok güzel bir gün. Okan hocaya, tüm oyunculara güveniyorum. Müzikle beraber coşalım bugün ve ilk maçı alalım.

Ozaman geçmiş olsun
Baris bütün maci kafamda oynadim

Oyuncular tünelden cikiyor SL müzigi basladiginda bütün taraftarlar "ovvvvvv" kamera Icardinin yüzünü yakindan cekiyor. Ardindan dünyanin en sesli üclüsü. Dakika 11 Kopenhag 1-0 öne geciyor. Ilk yari öyle kapaniyor. 60 küsürde beraberligi yakaliyoruz Zaha atiyor 1-1. 82. Dakika da Zaha ceza ZAHAsina girerken yerde kaliyor VAR 2-3 Dakika kontrol edip Penaltiyi veriyor. Icardi ortaya nisanliyor ve askin olayim caliyor. Kopenhag son dakikalarda baski yapiyor ama golü bulamiyor. Mac esnasinda sinirlenen Zaha soyunma odasina girerken taraftar takimi cagiriyor ve alkisliyor.

Baris bütün maci kafamda oynadim

Oyuncular tünelden cikiyor SL müzigi basladiginda bütün taraftarlar "ovvvvvv" kamera Icardinin yüzünü yakindan cekiyor. Ardindan dünyanin en sesli üclüsü. Dakika 11 Kopenhag 1-0 öne geciyor. Ilk yari öyle kapaniyor. 60 küsürde beraberligi yakaliyoruz Zaha atiyor 1-1. 82. Dakika da Zaha ceza ZAHAsina girerken yerde kaliyor VAR 2-3 Dakika kontrol edip Penaltiyi veriyor. Icardi ortaya nisanliyor ve askin olayim caliyor. Kopenhag son dakikalarda baski yapiyor ama golü bulamiyor. Mac esnasinda sinirlenen Zaha soyunma odasina girerken taraftar takimi cagiriyor ve alkisliyor.
Holywooda git

Maçın stresi yüzünden işe gitmedim. Akşam üzeri stresi azaltmak için gidip bira stoğu yapacağım. Umarım okan saçma bir kadro ile çıkıp stresi arttırmaz..

Geri
Üst Alt