⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

gs tarihinin en iyi stoperi ilan edilen marcao nasıl madara olmus bu adamların forvetine enteresan!!

Zevkli ve çeşitli maç olacağı için katılıyorum - attım City'ye averaj lazım ama rakip gidip başka takım Bayern oldu diyelim - maça gel. O kafada farklılık katacağından şüphe yok.

Haklı bir kritik - illaki düz lig mantığı haricinde bir şey yapılır - deplasman total goldür odru budur bir düzenleme olur formatta. Gözlüklü abimiz 40dkda anlatır seneye :D

Grup düzeni olmayınca "3üncülüğü kapayım ligime bakayım" -" lider oldum son maçı salayım" mantık yokoluyor evet ama bir yandanda süpriz takımın son 16ya kadar süpriz yapma olasılığıda azalıyor . yani üst seviye takımların daha çok eşleşmesi banko gibi.

8 maçta fazla gelir ve daha çok avrupa maçı tabii ki her takım ister açıkçası.
UEFA'nin istedigi de bu zaten. Ikinci turda Galatasaray mi yoksa PL takimi mi isterler?

Doppelpack Icardi diyosun

Bireysel olarak net üstünüz, tek korkum molde gibi 90 dakka dinamik, tempolu oynarlarsa cok zorlaniriz. Daha %100 hazir degiliz bizim nefesimiz 65de vs kesilir. Avrupa seviyesi bambaska adamlar cigersiz.
Rotasyonumuz yeterli bence fiziksel anlamda artik zorluk cekmememiz gerekiyor.

Icimden bir ses Mertens yerine Kerem Kerem yerine Zaha ile baslamamiz gerektigini söylüyor.

Abdül ile baslar hoca, ben direkt Sanchezi koyardim

Geri
Üst Alt