Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.072
- 17.080
- 1.148
Heyecanliyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UEFA'nin istedigi de bu zaten. Ikinci turda Galatasaray mi yoksa PL takimi mi isterler?Zevkli ve çeşitli maç olacağı için katılıyorum - attım City'ye averaj lazım ama rakip gidip başka takım Bayern oldu diyelim - maça gel. O kafada farklılık katacağından şüphe yok.
Haklı bir kritik - illaki düz lig mantığı haricinde bir şey yapılır - deplasman total goldür odru budur bir düzenleme olur formatta. Gözlüklü abimiz 40dkda anlatır seneye
Grup düzeni olmayınca "3üncülüğü kapayım ligime bakayım" -" lider oldum son maçı salayım" mantık yokoluyor evet ama bir yandanda süpriz takımın son 16ya kadar süpriz yapma olasılığıda azalıyor . yani üst seviye takımların daha çok eşleşmesi banko gibi.
8 maçta fazla gelir ve daha çok avrupa maçı tabii ki her takım ister açıkçası.
Türk düşmanı diyorlar
UEFA bizim evdeki maclara hep tecrübeli hakem yolluyor baskidan fazla etkilenmeyen
Zar zor 2-1 kazaniriz gibime geliyorGünaydin Kolpam, skor ver
Zar zor 2-1 kazaniriz gibime geliyor
Ya ne alakası var?Mal taraftarimiz kalecinin oyununa gelip surekli biseyler atip oyunu durduracak gibi gorunuyor
Rotasyonumuz yeterli bence fiziksel anlamda artik zorluk cekmememiz gerekiyor.Doppelpack Icardi diyosun
Bireysel olarak net üstünüz, tek korkum molde gibi 90 dakka dinamik, tempolu oynarlarsa cok zorlaniriz. Daha %100 hazir degiliz bizim nefesimiz 65de vs kesilir. Avrupa seviyesi bambaska adamlar cigersiz.
Kamil e bak sen