⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Şikeci köpekler sosyal medyada coşmuş, umarım 2.yarı alayının götünde patlatırız.

adil olarak cıkması gereken isim suan icardi ama ne olur ne olmaz gol atabiliyor o yüzden ziyech cıkmalı

başka degisiklik gerekmıyor

oliviera falan alıp kendımızı rezil etmege gerek yok

Kerem bizim seviyemizde oyuncu değil kaçırdığı goller ayrı bi facia son dakikalarda kaptırdıgı bi top var kerem demirbay son anda araya girmese 2-3 yakalanıyorduk gerçekten söyliycek kelime yok mertensle press oyunu oynanmaz okan buruk cok yanlış tercihler yapmaya devam ediyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mertens kaç yaşında adamsın kontrol etse karşı karşıya kalacak tamam kontrol etmek zor da o topa gelişine vurmak kolay sanki saçma sapan hatalar yapıyoruz ya hücumda

Neyse Okan Hocam bu maçın ardında bir dört gün izin daha versin. Maç günü Muslera abimle İcardi abim maça yetişir İtalya dan özel uçakla gelirler.

Bu maçın bahanesi olmaz yaw 250 m€ kadro ile 60 m€ kopenhag'ı içerde yenemiyorsan hiç katılma buraya. Bana göre molde bunlardan iyi takım. Ayrıca kerem'lik bişey yok gayet iyi çocuk, icardi kilosu yüzünden 2 net golü kaçırdı hazır değil keşke 0 puan yazacağımız bayern deplasmanı ile başlasaydık 3 ve 4.maçlar üst üste bunlarla olsaydı. Ama 2.yarı dönebilir kötü oynamıyoruz.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçı kaybedersek diğer maçlara yedek kadro ile çıkabiliriz. O kadar önemli bir maç. İkinci yarı rahat çevirebiliriz. Sakin kalıp ve Zaha’nın oyunda olduğu bir plan ile çok rahat dönebilir.

Kerem'in 2 gol kaçırdı diye oyuna küsmesi beni sinir ediyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem neden avrupaya gidemiyor
Mertens biraktigi topta icardiye oynasa bombos vuracak daglara taslara vurdu
Yine ikinci pozisyonda kaleci bile yere yatmis kocaman kale kaleyi tutturamadi
ilk yarida en az 10 top kaybetmistir
Belkide daha fazla hangi avrupa klubu alir bunu anca trendyolda takilir

Bilgisayarı kiracaktim sinirden bu nasıl bir cenabetlik arkadaş

Geri
Üst Alt