⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Ya olm akıllanmıyorsunuz bak, kerem şöyle kerem böyle çıksın. Çıkınca atağa kalkamıyorsun. Sonra hepiniz arazi kerem gol atar arazisiniz. Kerem 2 gol kaçırır ben dedim bu kötü futbolcu.
Şu irin postlarınızı kendinize saklayın. Yeter yav bi susmadınız gitti.
Kerem 3 kaçırdıysa icardi de 2 tane net kaçırdı 1 tane de ceza sahasında ikili mücadeleyi kaybetti. 10 milyon alan adama sövmeye maçanız yetmiyor değil mi çok bilmişler.

net 4-1 önde kapatmalıydık ilk yarıyı

Oyunumuz oturmamıştı hepimiz biliyorduk.Cl maçı çok erken geldi her haliyle bir galibiyet alırsak müthiş olur.
Muslera ve Nelsonun oyun başlatma yeteneği birbirine yakın ve ptt 1. Lig seviyesinde.Makul mantıklı olanı bunların ileri vurması ya da yakınına pas atması

45 yaşına gelse de topu oyuna sokma konusunda Muslera berbat bir kaleciydi halen de öyle. Diğer özellikleri çok iyi olabilir ama topu oyuna sokma konusunda çok kötü.
Aktürkoğlu ligde oynar Avrupa’da kenarda bekler.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rakip bence de Bakambu’luk ama bitirememe sorunu varken şahını almam

Oyunu çok beğendim şu ana kadar. Gol yenir de yüksek yüzdeyle gol vuruşu yapan Kerem ve İcardi' nin bu kadar gol kaçırmasına yapacak bir şey yok, şanssız günümüzdeyiz...

Çok iyi oynuyoruz ziyech sadece bir yorgun gibi herkes gayet iyi mertense gelenler icardiye gelsin 2. Yarı basar geçeriz sadece hazırsa zaha ziyech değişiklik olur bir de oliviera sakinliği mertens yorulunca

Kerem sıçıyor, sıçtıkça panikleyerek daha büyük işler yapmaya kalkıyor daha da sıçıyor.

Mertens, Icardi ile birlikte eli belinde ilerde takılıyor.

Bu şartlarda işlerin istediğimiz gibi gitmesi beklenemezdi

Şu Kophenag kadar antipatik takım görmedim nefret ettim gerçekten inşallah Allah belalarını versin

İcardiyi gonderme izne falan yeter artık yaa bu nasıl bir sorumsuzluk. Kimse ses edemiyor ama ziyech ve icardi ilk yarının en kötüleriydi. Şu disiplinlinsizlik bizi bitirecek bu sene bu gidişle.

Süper lig takımlarına karşı bu kadar pozisyon bulamiyoruz evimizde. Ne desem boş valla. Muslere 3-4 defa nokta atışı pas attı derken tek kötü pasında yedik.

Muslera her topu angelino ya havadan şişirmeye çalışıyor sanırsın 2 metre sol bekimiz, hoca da çıkıp bişi demiyor yapma etme diye.

Adam gibi vur gitsin ne gerek var arkadaş ya

Geri
Üst Alt