⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Alman bir misafirimle maç izledik.
Türkiyede bir kaç defa maç izledim,
siz Türkler çok karamsarsınız dedi.
Rakip atak yaparken "kesin yedik" diyorsunuz, kendi takımınız atak yaparken "bu atamaz" diyorsunuz dedi.

Biraz takımınıza ve kendinize güvenin dedi...

Bu başlığı okurken aklıma geldi bu diyalog....

Orta sahayi kalabalik tutmak lazim. Defansif olarak iyi degiliz. Apoyi da yeterli gormuyorum. Malesef cok kolay calim yiyen biri. Oyunun gidisatina gore Ziyech/Mertens, Ndombele/Olivera veya demirbay degisikleri olabilir.

Gala1.png

Alman bir misafirimle maç izledik.
Türkiyede bir kaç defa maç izledim,
siz Türkler çok karamsarsınız dedi.
Rakip atak yaparken "kesin yedik" diyorsunuz, kendi takımınız atak yaparken "bu atamaz" diyorsunuz dedi.

Biraz takımınıza ve kendinize güvenin dedi...

Bu başlığı okurken aklıma geldi bu diyalog....
Bu dünyaya alman olarak gelmek varmis be

Bu sezonun sonunu bile etkileyebilecek 2023-2024 döneminin en önemli maçı.

muslera
boey nelson bardak kazim
nombili toreyra kerem
tete icardi kerem​

Bu haftaki 11 de Tete/Ziyech ve Angelino/Kazımcan değişikliği yapılsın rahat yeneriz.

Ama Okan hocanın bazı takıntıları var maalesef. Ziyech ilk 11 için hazır değil der şimdi. İkinci yarı alır gene. Kazımcan'ı da unuttu sanırım. O yüzden lig 11 i ne ise onunla başlar.

Her şey iyi de Okan hoca şu oyuncu seçimi ve değişikliklerinde bu kadar takıntılı olmasa güzel olacak.

Bu haftaki 11 de Tete/Ziyech ve Angelino/Kazımcan değişikliği yapılsın rahat yeneriz.

Ama Okan hocanın bazı takıntıları var maalesef. Ziyech ilk 11 için hazır değil der şimdi. İkinci yarı alır gene. Kazımcan'ı da unuttu sanırım. O yüzden lig 11 i ne ise onunla başlar.

Her şey iyi de Okan hoca şu oyuncu seçimi ve değişikliklerinde bu kadar takıntılı olmasa güzel olacak.
Şampiyon değil ama namağlup şampiyon mu olur?

Valla Victor Nelsson defansin solunda oynayamaz gibi.

Geri
Üst Alt