Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.209
- 6.795
- 853
konsantrasyon açısından yazdim onu. cok farkli bir takim izleyecez insallahSamsun'a 4 attık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konsantrasyon açısından yazdim onu. cok farkli bir takim izleyecez insallahSamsun'a 4 attık.
Evet, galiba Marcao 9 mac ceza aldigindaFatih hoca bolca denemisti. Sol tarafta bayağı bocaliyor. Nelsonun yerini değişmek iyi fikir değil.
KesIlkyari rakip çok hırslı ve saldırgan görünebilir.hakemde ilkyari sert olacak,dikkatli olmak lazım.kopenhagin ilkyari bize oranla gol sansı yüzde 25 daha iyi diyebiliriz.biz yine goller kacirabiliriz.ikinci yarı goller atıp maçı kazanırız ama rehavet ve abartı var.yani yine gaza gelip,son paslarda sicabiliriz ya da zaha ve ziyech kaliteyi abartabilir diyelimharita yorumum bu ama maçı futbolcular alır,ve onlara henuz bakmadım
zuhahah bu maçta gerçekleşebilecek kainattaki 14milyon750bin896 olasılığı yazmış :d
Tete'nin 25M euro ettiği 1 ortamda Kerem Aktürkoğlu 50M eder mi samimTeteyi 11e falan yazmayın abi. Ziyech var Barış var Tete ne alaka
Ondekiler geri kosmuyor. Sol Bekin zaten rakip pozisyona girsin diye uğraşıyor. Gayet normal. Takım hazır değilmiş. Gecen Okan hoca geçen sene 7. Haftadan sonra hazır olduk diyor. Şaka gibi bir durumBu Kopenhag'ın Molde'den daha kaliteli ayaklara sahip olduğunu veya daha üst segment bir takım olduğunu pek zannetmiyorum ama Samsunspor bile 2 gol attı bize ve daha fazla da atabilirlerdi.
Takım/seviye fark etmeksizin 2 pasla kalenin önünde bitiyor rakip takımlar. Senin elinde Torreira-Demirbay gibi 2 tane net kesici + bu yaşıyla hücum presi yapabilen Mertens varken bu olay olabiliyorsa bu takımın oyun şablonunda/yerleşiminde büyük problemler var demektir.
Normal şartlarda evire çevire yenmemiz gereken bir takım ama yine ecel terleri dökeceğiz kesin.
Demirbay iyi oynarken onu mu kesecek. Mertensi dinlendirsin————Icardi————
-Kerem-Mertens-Ziyech-
——Torreira-Oliveira——
Ang-Abdül-Nelsson-Boey
————Muslera————
Hoca böyle cikarsa sasirmam
Demirbay iyi oynarken onu mu kesecek. Mertensi dinlendirsin
Geçen sene ile bu senenin alakası yok. Geçen sene ilk maçlarda bile takım defansif olarak sağlamdı, top kapma süremiz düşük, top kapma istatistiklerimiz yüksekti. Pozisyon vermiyorduk, ofansif açıdan da her maç üstüne koyduğumuz belli oluyordu. O takım başarılı olacağının sinyallerini vermişti zaten.Ondekiler geri kosmuyor. Sol Bekin zaten rakip pozisyona girsin diye uğraşıyor. Gayet normal. Takım hazır değilmiş. Gecen Okan hoca geçen sene 7. Haftadan sonra hazır olduk diyor. Şaka gibi bir durum