⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Samsun maçı ölçü olamaz. Akıllar bu maçtaydı. Her türlü yeneriz. İcardi’si olan kazansın.

Hem Ziyech, hem Kerem, hem Mertens aynı anda çok ütopik geliyor bana Şampiyonlar Ligi'nde. Top rakibe geçtiğinde geçiş savunacak +1 oyuncuya ihtiyacımız var bu maçlarda.

Demirbay son maç iyiydi
Berkandan beklenen işi gayet güzel becerdi bence

Bu maç bizim yeni taktiğimizin maçı olmalı. Yeni oyuncularla geçen seneki dizilim olmaz. 4-3-3 formasyona geçmeliyiz. Orta sahada Mertens kesik yemeli, Ndombele ve Demirbay/Oliveira monte edilmeli. Form durumuna göre aşağıdaki şekilde bir kadro çıkmalı.

Toreira
NDombele - Demirbay
Ziyech - Icardi - Kerem

Eminim bu formasyonda Angel ve Boey’in de performansı artacaktır. NDombele hazır değilse Oliveira, Ziyech hazır değilse Tete oynayabilir.

Avrupa maçı ile ligde oynadığımız naciddi maçları bir tutmayalım lütfen. 13. olduğumuz sezon 0 çekmemiz lazımdı bu mantıkla ama lider bitirdik grubu. Oynanan oyun felsefesi ve motivasyonu bir değil iki klasmanın.

Sonuç alalım yeter 1-0 olsun bizim olsun galibiyet başına 100 m TL'ye yakın para geliyor.
Ekim ortasına kadar takımdan %100 performans beklemiyorum sonuç odaklı futbola devam. Uyum arttıkça her hafta daha iyi olacağız o kesin ama bir anda olmasını beklemiyorum.

bu hafta sonu ligde fbnin rakibi norjdlend ile oynadı kopenhag, baya oyun olarak ezmişler kopenhagı,istatislere baktım da

Insallah kazaniriz da AL ligini garantileriz. 2024 gelmeden Avrupa'dan elenmek acı verir.

Geri
Üst Alt