⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Ben olsam 352/343 çıkardım.
Hem Boey'in ofansif gücünden daha iyi faydalanırdık, hemde Angelinho'nın defansif zaafına önlem alırdık.

______Sanchez_Nelsson_Abdülinho
Boey______Lucas____Tanguy______Angel
_____________Ziyech
___________________________Zaha
_______________İcardi

Ama Okan Hoca SL ilk macinda bu dizilişi ilk kez denemez. Fatih Hoca cesurca yapardı ama Okan yapmaz.

############################

Madem Hoca 4231 çıkacak, ben olsam böyle çıkardım.

Boey____Nelsson_Abdülinho____Angel
__________Lucas______Tanguy
Tete____________Ziyech___________Zaha
_________________ İcardi

Elindeki en iyi adamları sahaya çıkart.
CL motivasyon faktörünü unutmayalım.
Yorulan 2. yarı çıkar.
İşi 1. yarıdan bitirmek lazım. Kondisyon dezavantajimizi düşünürsek + Evimizde oynuyoruz maçı

Lakin hepimiz biliyoruz ki Ziyech, Mertens yerine; Demirbay, Tanguy yerine ve Zaha, Kerem yerine başlayacaktır
Takımın en iyisi Kerem Aktürkoğlu nerede?

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk kez bi' ŞL maçımızı 19:45'te oynayacağız sanırım?

Hep alışmışız 21:45 ve sonra TSİ'nin ileri-geri alınmamasından ötürü 22:45'lere.
Maçın 19:45'te olduğunu hatırlayınca bi' kıpırdama geliyor.
sene 2002 ilk mac Lokomotiv Moskova 0-2 Galatasaray saat 19:45 oynuyordu.

Goller: Muhammed Sarr ve Cihan mi Ergün mü tam olarak bilmiyorum

bir tarafım gene 33 e kadar 2 tane yapıştırıcaz - sonra ufak oyunu adamlara verdiğimiz kısımda aman dedirtecek bişey olacak sonra 3 e bağlayıp neşeli neşeli bayern maçı önü keyifleneceğiz hissiyatında ama hayırlısı.

realist kısmımda az bir şey zorlu anları olan 2-0 ya da 2-1 alacağımız bir maç diyor.

yeneceğimize inancım tam.

bir tarafım gene 33 e kadar 2 tane yapıştırıcaz - sonra ufak oyunu adamlara verdiğimiz kısımda aman dedirtecek bişey olacak sonra 3 e bağlayıp neşeli neşeli bayern maçı önü keyifleneceğiz hissiyatında ama hayırlısı.

realist kısmımda az bir şey zorlu anları olan 2-0 ya da 2-1 alacağımız bir maç diyor.

yeneceğimize inancım tam.
Yenelimde nasıl yenersek yenelim su milli maç arasına kadar. Sadece manu yenilgisi kabulumdur. Ondan sonra gaza basariz

Yenelimde nasıl yenersek yenelim su milli maç arasına kadar. Sadece manu yenilgisi kabulumdur. Ondan sonra gaza basariz
o açıdan manu deplasmanının bu fikstür tarihine denk gelmesi iyi yav - adamların oyununu nasıl etkiliyor kulüplerinde olup biten bayern maçında görürüz belkide - orada minimum beraberliğimiz olabilir bir momentum yakalarsak.

ama dediğin gibi nasıl olursa olsun bu akşamki maç tüm sürecin başı - koyalım geçsin.

o açıdan manu deplasmanının bu fikstür tarihine denk gelmesi iyi yav - adamların oyununu nasıl etkiliyor kulüplerinde olup biten bayern maçında görürüz belkide - orada minimum beraberliğimiz olabilir bir momentum yakalarsak.

ama dediğin gibi nasıl olursa olsun bu akşamki maç tüm sürecin başı - koyalım geçsin.
Valla ben bu sene 3. Olalım UEFA'ya kalalım istiyorum. Seneye daha büyük düşünürüz. Uefayi kovalamak lazım bu sene

Ya bırakın şu kaleci işini , keşke daha beter şeyler söyleseymiş bize böyle kaos ortamı lazım ne güzel işte!

Valla ben bu sene 3. Olalım UEFA'ya kalalım istiyorum. Seneye daha büyük düşünürüz. Uefayi kovalamak lazım bu sene
o benimde aklıma geliyor.

gruptan çıktın son 16da denk geleceksin illa bütçesi hayvan gibi olanlara - orda elenmek mi yoksa 3üncü olup mayısları hatta kupayı zorlamak mı dersen - kupayı tercih ederim tabi. CL havasında "ulan olur mu olur he" gazı varya ...orayada kapılıyorum çok inanmasamda.(çeyrek final falan yani öyle sonunu görsek mucize yaşamış oluruz bana göre)

seneyede dediğin gibi - formatta değişecek lig moduna geçilecek daha farklı bakılır mı yoksa o formatta zaten yolumuz AVL ye çıkacaktıra mı bağlar bilemiyorum. acaba Gelir kafası nasıl olacak- o 36 lık tabloya girdiğine gurplara kalma gibi gelir elde edilecek mi ? öyleyse CL ye gitmek sadece o parayı almaya kalır gibi bir şey oluyor.

Geri
Üst Alt