- 10 Mayıs 2021
- 1.033
- 624
- 1.023
gol olup g.tlerine girelim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırmaçı tv 8.5 veriyor mu
Takımın en iyisi Kerem Aktürkoğlu nerede?Ben olsam 352/343 çıkardım.
Hem Boey'in ofansif gücünden daha iyi faydalanırdık, hemde Angelinho'nın defansif zaafına önlem alırdık.
______Sanchez_Nelsson_Abdülinho
Boey______Lucas____Tanguy______Angel
_____________Ziyech
___________________________Zaha
_______________İcardi
Ama Okan Hoca SL ilk macinda bu dizilişi ilk kez denemez. Fatih Hoca cesurca yapardı ama Okan yapmaz.
############################
Madem Hoca 4231 çıkacak, ben olsam böyle çıkardım.
Boey____Nelsson_Abdülinho____Angel
__________Lucas______Tanguy
Tete____________Ziyech___________Zaha
_________________ İcardi
Elindeki en iyi adamları sahaya çıkart.
CL motivasyon faktörünü unutmayalım.
Yorulan 2. yarı çıkar.
İşi 1. yarıdan bitirmek lazım. Kondisyon dezavantajimizi düşünürsek + Evimizde oynuyoruz maçı
Lakin hepimiz biliyoruz ki Ziyech, Mertens yerine; Demirbay, Tanguy yerine ve Zaha, Kerem yerine başlayacaktır
@stasi@deutschebankAlmanya Mülteci Kampinda calisiyorum, saat 20:00 de mesayim bitiyor ama ben 2 saat önceden kacacagim kimse caktirmiyacak)
sene 2002 ilk mac Lokomotiv Moskova 0-2 Galatasaray saat 19:45 oynuyordu.İlk kez bi' ŞL maçımızı 19:45'te oynayacağız sanırım?
Hep alışmışız 21:45 ve sonra TSİ'nin ileri-geri alınmamasından ötürü 22:45'lere.
Maçın 19:45'te olduğunu hatırlayınca bi' kıpırdama geliyor.
@Keramettin TANRIVERDİ nediyor bu arkadasİhtiyar kaşınma. Temizinden 1 aylığına mıhlatırım.
Yenelimde nasıl yenersek yenelim su milli maç arasına kadar. Sadece manu yenilgisi kabulumdur. Ondan sonra gaza basarizbir tarafım gene 33 e kadar 2 tane yapıştırıcaz - sonra ufak oyunu adamlara verdiğimiz kısımda aman dedirtecek bişey olacak sonra 3 e bağlayıp neşeli neşeli bayern maçı önü keyifleneceğiz hissiyatında ama hayırlısı.
realist kısmımda az bir şey zorlu anları olan 2-0 ya da 2-1 alacağımız bir maç diyor.
yeneceğimize inancım tam.
o açıdan manu deplasmanının bu fikstür tarihine denk gelmesi iyi yav - adamların oyununu nasıl etkiliyor kulüplerinde olup biten bayern maçında görürüz belkide - orada minimum beraberliğimiz olabilir bir momentum yakalarsak.Yenelimde nasıl yenersek yenelim su milli maç arasına kadar. Sadece manu yenilgisi kabulumdur. Ondan sonra gaza basariz
Valla ben bu sene 3. Olalım UEFA'ya kalalım istiyorum. Seneye daha büyük düşünürüz. Uefayi kovalamak lazım bu seneo açıdan manu deplasmanının bu fikstür tarihine denk gelmesi iyi yav - adamların oyununu nasıl etkiliyor kulüplerinde olup biten bayern maçında görürüz belkide - orada minimum beraberliğimiz olabilir bir momentum yakalarsak.
ama dediğin gibi nasıl olursa olsun bu akşamki maç tüm sürecin başı - koyalım geçsin.
Kadro olarak bundan daha iyisini kurabilecek miyiz seneye?Valla ben bu sene 3. Olalım UEFA'ya kalalım istiyorum. Seneye daha büyük düşünürüz. Uefayi kovalamak lazım bu sene
o benimde aklıma geliyor.Valla ben bu sene 3. Olalım UEFA'ya kalalım istiyorum. Seneye daha büyük düşünürüz. Uefayi kovalamak lazım bu sene