⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Bu maçı alamazsak yemin ederim yarın benim için berbat bir gün olur.

Oyun iyi ataklar süper gol kaçıyor ok. De hiç gol atacakmışız gibi hissettmiyorum. Kopenhag da ikna oldu buna... bireysel yeteneğe kalmış gibiyiz

Herif takımın en kısa oyuncusuna öyle bir pas attı ki, akıllara zarar. Sen 10 tane pozisyona girip atamayıp adamların ilk atağında böyle saçma bir bireysel hatadan gol yersen momentum da istek arzu da kalmaz.
Bari beraberlik çıkartalım da şunların kalecisinin açıklamalarına maruz kalmayalım.

Muslera'yı hala oyunun içine katıp pas atmak falan hala vazgeçemediğimiz boş işlerden biri. Adamın sezonda 5-6 tane böyle hataları var işte abi, bu tip önemli maçlarda da çıkarması böyle kolay olmuyor. Ayrıca Aktürkoğlu seviyoruz sayıyoruz da abi onları nasıl atamazsın yav. Angelino'yu organize olarak kullanamayacaksak oynamasının cidden manası yok.

Çok iyiydik 3-4 %100 kaçtı adamların 0.21 gol beklentisi

Zor grup daha kötü fikstür.

Direkt rakiple ilk maçtan ölüm kalım maçına çıkar gibiyiz.

Şu stresi atıp adam gibi konsantre olsunlar.

Boey dışında sahada Galatasaray kalitesine yakışır oyun göremedim.

Muslera kaçıncı sezon yine bizi eleteceksin Avrupa’dan

CL'nin belkide en pamuk helva takımına karşı geride kapatabiliyorsak, kazasız belasız AL'ye gitmekte fayda var. Hocayla bu ligde işimiz yok.

Yazık ya yazık bu kadar iyi top oyna bir hatadan golü ye
Böyle adalet olmaz olsun ya bu ne biçim iş ya Allah kahretsin

Erden sana takımı verdi sen oynatıcaksın hoca olarak.Herifler hücuma cıkarken senden iyiyse bu kadroyla okan hoca düşünsün.Avrupa hocası değil okan buruk.
Ayağına 5 ay top değmemiş hazırlık kampı yapmamış oyuncuları kim getirdi sır f cahil taraftarım gazını almak için Yıldız futbolcu Yıldız futbolcu diye dolaşıp durdu Bence biraz daha gerçekçi olması lazımdı bizim ziyech ya da zaha'ya değil iki tane çok iyi box to box oynayacak orta sahaya ihtiyacımız vardı

Yav son Real PSG Brugge maçlarında da olmuştu bu nasıl bir şanssızlık arkadaş kalenin içine mi gireceksiniz atın birini artık.

Geri
Üst Alt