⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

icardi normalde atacağı 2 golü atamadı maç başında keza kerem güzel pozisyonlar harcadı sonra oyundan baya düştük , adamlar 10 kişi kalmasa imkanı yok çeviremezdik bu maçı

Class ayaklar girince skor geldi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu takım ne kondisyon çalışıyor ne antrenman yapıyor ne de taktik hücum çalışıyor hiç hücum setimiz yok kapanan şu takıma karşı pozisyon veremiyoruz rezalet şu Galatasaray’ın hücum taktik antrenman çalıştırmayan hocalardan çektiği nedir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem Aktürkoğlu kötü değildi aslında am işte Kermsen bulduğunu Atacan abi olayı bu. Yoksa ilk yarıda en etkili adamımız Keremdi aslında.

Ya hocam sen değil misin Barış Alper'i ilk kez ilk 11'e alıp risk alarak herkesi şaşırtıp derbide 3 puan alan. Ya şu Kerem A. yerine Tete ile başlasan ne olurdu. Kaç kere gördük bu Kerem'in ezdiği toplar CL'de başımıza bela olur dedik. Hiç mi uyarmıyorsunuz siz bu çocuğu ben anlamıyorum. Ndombele, Zaha gayet hazır görüntü veriyor. Ya al ilk 11'e yorulursa değiştirirsin Süper lig maçına çıkmıyorsun CL'desin arkadaş. Vallahi sevinemedim ya hevesim kursağımda kaldı.

Moldeyi çarpan toplarla şans bizim tarafımızda eledik, bu maçta şansı dengeledik bence bu da iyi, bunları bşz ayda bile yeneriz takım oturuyor, hergün daha iyi olacağız çıkarız 3. Oluruz ama güzel geçecek eminim

Evet hoca hata yaptı 3lü orta saha oynamalıydı ama kalenin dibinde gol kaçıran adamların hiç mi suçu yok 4 tane net gol kaçırdık ilk yarı birini atsak herşey çok farklı olurdu zahanın hazır olmayan hali bile fark ettirdi skoru çevirdik takım daha iyi olacak çünkü hâlâ hazır olmayan topçularımız var

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu kadar yatırım yapılan bir takımın tek hücum planı uzun oyna ilerde bas olmamalı. Ne oyun kurmayı biliyoruz ne topu dinlendirmeyi. Yazık gerçekten. Kaybedilen puanlardan çok halen oyunumuzda bir gelişme olmamasına üzüldüm. Musleraya ayağıyla oyun kurdurmaya çalışan zihniyet ya kendini değiştirmeli ya da kendisi değiştirilmeli.

Bizim bir tane uzun santrafor almamız gerekliydi bugün çok işimize yarardı

Rezil bitiricilik, kacan inanilmaz goller
Bireysel hata ile yenen basit gol (Geleneksel Muslera hatasi)
Oyundan dusme, bolca panik ve endise

Klasik Gs mac tiplerinden biridir. Ozellikle CL'de, derbilerde ya da kritik maclarda gorulur. Bunlara ragmen puan almak buyuk sans.

İlk yarıda girdiğimiz pozisyonları hunharca harcamasak maç sonucu bambaşka bir şey olacaktı.

Atamayana atarlar diye boşuna demiyorlar, tam da öyle oldu. 0-2'den sonra geri dönüp beraberlik koparabilmek çok iyi olsa da maçın 0-2'ye gelmesi de en az o kadar düşündürücü.

Yazık oldu verilen emeklere, harcanan paralara. Avrupa maceramız bu şekilde sona erdi

Geri
Üst Alt