Okan Sezer
Parçalı Üye
- 14 Haziran 2012
- 2.762
- 2.517
- 1.773
14 şuta 7 şut, 1 direk 3 tane kaçan net varmış, 24 kere topla ceza sahasına girmişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o pozisyona artık direk diyemiyorum yav - CL maçı abi 7 metre kale sana gelen topa gelişine çok rahat vuruşun var..yazacaksın o golü .. valla orda ah şansızlık diyemiyorum.Ah o direk
Manchester maçlarında aynı performansı verirlerse epl takımları sıraya girer.yav bıkmadınız bu laflardan elimizde ki zanioloyu bile mundar ettik gönderdik kime satacağız 40-50 milyon euroya
Ne yapıyor bunlar antremanda?Bu takım ne kondisyon çalışıyor ne antrenman yapıyor ne de taktik hücum çalışıyor hiç hücum setimiz yok kapanan şu takıma karşı pozisyon veremiyoruz rezalet şu Galatasaray’ın hücum taktik antrenman çalıştırmayan hocalardan çektiği nedir
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hafta sonu yine 11 çıkarlar Kerem mertensYahu yedek kulübe yıldız dolu. Sen gittin en son çıkaracağın adamları ilk başta çıkardın. Zaha - Oliviera girene kadar takım iyice geriye gitti. İkinci yarıya başlarken Tete Oliviera'yı alır, Kerem - Mertens çıkarırdın. Bu maçı da almasını bilirdin.
gerçekten böyle.Asil sorun plansizlik ben ne oynamaya calistigimizi anlamiyorum.Bireysel performanslarla maclari goturuyoruz.Taktik yok.Kolay top kaybediyoruz.Degisiklikler zamaninda gelmiyor.Kadro tercihleri fln hep kotu.Yazik ediyoruz bu kaliteye bu oyun hic yakismiyor.Kopenhag dan hic bahane olmadan rahatca puan almamiz lazimdi.