⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Çok fazla geçiş yiyoruz rakip kapanıp hızlı paslarla geçiş kovalayacak kanatlarıda fena değil riske atmadan 3-4-3 deneyebiliriz. Sanchez'in hızı fena olmaz Angelino'ya daha fazla özgürlük tanımak onun hücum katkısı için olumlu olabilir Ziyech'in de oyun görüşüyle Boey'i daha fazla hücumda birleştirirsek etkili olabiliriz tabi tek dezavantajımız olur o da ilk defa bu formasyonla oynamak olabilir.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Abdülkerim
Boey - Torreira - Kerem D - Angelino
Ziyech - Icardi - Kerem​
3-4-3 oynamalıydık en azından bugün gol yemeden maçı rahat kazanırdık.

Bugün Ziyech Mertens'ten kötüydü
Yanlış maçı mı izledim ben
Bu dizilişle devam edeceksek Mertens başlamalı, ikinci yarı Ziyech girmeli bir süre için
Bana kalırsa 3lü orta sahaya geçmeliyiz tabi

Çok iyi oynadığımız ilk yarıda skoru bulamamamız üstüne geri düşmemiz bizi geri götürdü. 2-0 'dan reaksiyon göstermemiz iyi. Bu grupta gerçekçi hedef 3. olmaktı bizim adımıza oluruz da.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz neden mertensi bu denli sömürüyoruz sebebini anlayan varmı ? Adamın fizik gücü artık kısıtlı hoca neden inat yapiyor

İlk yarı genel anlamda iyi futbol vardı. O kadar gol her maç kaçmaz. Kaçan goller sonrası yenilen gol de doğal olarak oyunu bozdu. Abartı şekilde eleştirebileceğim bir maç değildi.

Bugün Ziyech Mertens'ten kötüydü
Yanlış maçı mı izledim ben
Bu dizilişle devam edeceksek Mertens başlamalı, ikinci yarı Ziyech girmeli bir süre için
Bana kalırsa 3lü orta sahaya geçmeliyiz tabi
Şu an Mertens yerine 11 başlayacak biri yok haklısın. Ndombele, Sergio, Ziyech hiçbiri ilk 11 seviyesinde değil şu an. Mertensin oynamasında problem görmüyorum ben de

Aslinda oyunculara kizamiyorum, ben bile deli gibi heyecanlandim maca bakarken. Yerimde duramadim bagirma cagirma. Lig maclari cok daha rahat bakiyorum. Eminim ilk maci bi sekil galip gelseydik icardi kerem 2 macta bu pozisyonlari gözü kapali atardi. Piskoloji diye birsey var.

Haftasonu fenerle oyanasaydık keşke 3-5 sallayıp takımı motive ederdik, almışlar huzurevinden 2 topçu az bir hafta ilerlesin eytli ikiside

Şu CL maçlarına bakıyorum herkes kontrollü, maçın 90 dakika olduğu bilincinde oynarken biz yıllardır ilk 30'dakikada attık attık yoksa maç gider kafasıyla çılgınlar gibi oynuyoruz. Sonra tempo düşüyor. Hele golü yersen maç gitti düşüncesiyle daha da kötüleşiyoruz.

58. dakikada 2. golü yiyorsun ve maçı bırakma noktasına geliyorsun. Daha 35 dakika var ve kaçırdığın 5 net poz var. Hadi ezilsen neyse.

Oyuncular değişiyor, hocalar değişiyor ama hikaye değişmiyor.

Anlamadığım şey oyuncularin hataları üzerine çalışılmıyormu ,sadece kerem değil ,ısrar eden oyuncular ders alması adına kesik yemeli bazen

Şu CL maçlarına bakıyorum herkes kontrollü, maçın 90 dakika olduğu bilincinde oynarken biz yıllardır ilk 30'dakikada attık attık yoksa maç gider kafasıyla çılgınlar gibi oynuyoruz. Sonra tempo düşüyor. Hele golü yersen maç gitti düşüncesiyle daha da kötüleşiyoruz.

58. dakikada 2. golü yiyorsun ve maçı bırakma noktasına geliyorsun. Daha 35 dakika var ve kaçırdığın 5 net poz var. Hadi ezilsen neyse.

Oyuncular değişiyor, hocalar değişiyor ama hikaye değişmiyor.
Valla ilk aklıma gelen içerde 6-1 yenildiğimiz R.Madrid maçı. İlk 30 dakika müthiştik sonra yine sonuç ortada

Geri
Üst Alt