⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Biz 96-2000’de yıldızlarla başarılı olmadık doğru oyuncular ve takım olmuş bir ekiple olduk. Forvetimiz götlü göbekli 1sn gecikiyor hamlelerinde, bitirici isimlerimiz azdı ilk yarı için, ortasaha kurgumuz hatalıydı böylesi bir ekibe Mertens olmuyor işte
96 - 2000 de böyle çok maçlar oynadık chelsea'ye 5-0 yenildik

Okan Hocam sabote ediyor bu kadroyu

Montellayı keşke biz alsaydık

Okan hocamı da milli takıma yolcu ederdik

Rakip olarak görmediğimiz Kopenhag geçen sene de Cl'deydi City'e Dortmund'a Sevilla'ya içerde yenilmedi üstelik. Biz üç senede bir katılıyoruz onda da acayip beklentiye giriyoruz. Öyle ya da böyle bir şekil kazanmamız lazımdı ama yapacak bir şey yok buraları oynaya oynaya öğreneceğiz.

Oğlum salak mısınız siz ne seviyorsunuz topçu bitirmeyi. Hayalet Szymanski yi suyun karşı tarafi kral ilan ediyor. Sövecekseniz kondisyona sovun taktiğe sovun ilk 11 dizilisine sovun
Yahu reis bırak Allah aşkına hayalet dediğin adam sikecilerin kıçını kurtarıyor tabiki kral olan edecekler.
Kimsenin topçu bitirdigi yok
Sikecileride canı cehenneme..
Yahu şu kopenhaga karşı oynanan oyun ve sonucun savunulacak hicbirtarafi yok

Ben mi sacmaliyorum bilmiyorum ama Kerem topu ne zaman kaleye cekse, hemen sonrasinda kendi ayagina celme atiyormus gibi bir durum oluyor. Örnek 9. dakikada Icardi'nin biraktigi pasta. Bir cok macta bunu fark ettim. Direge vurdugu sut da dahil.

İlk yarıyla alakalı pek eleştirim yok. Beklentimin fazlasını bile oynadık. En az 2 farkla devreye girmemiz gerekirdi. Saçma bir uzun top karambole döndü 1-0 yenik girdik. İkinci devre için aynı şeyleri söyleyemem. Okan Buruk yine fazla bekledi. Bu kez Muslera sıvadı, maç 2-0'a geldi. O andan itibaren hem tribün hem takım maçtan koptu. Boey'in golü gelmese maç öyle de bitebilirdi. 85'e 2-0 yenik girdiğimiz maçtan 2-2 ile çıkmak iyi gibi gözükse de büyük fırsat teptik. Neyse, hakkımızda hayırlısı diyelim.

Yahu reis bırak Allah aşkına hayalet dediğin adam sikecilerin kıçını kurtarıyor tabiki kral olan edecekler.
Kimsenin topçu bitirdigi yok
Sikecileride canı cehenneme..
Yahu şu kopenhaga karşı oynanan oyun ve sonucun savunulacak hicbirtarafi yok
İlk 30 dk cok iyiydik atsak golü mac bitmisti. Olmayinca olmuyor icardi bile kacirdi misal

4-2-3-1 ile Avrupa'da başarılı olma şansımız 0, galibiyet bile alamayiz, 6 eleme 1 tane de grup 7 maç oynadık, 630 dakika içinde yemin ederim 90 dakika ya iyi oynadık ya oynamadık, kimse artık ortasahayi 2 adama bırakıp top oynamıyor, en iyisi de en lesh olanı da, ilk yarı iyi oynadık evet, gol de bulabilirdik ama ilk yarı işte, sonra bizimkiler bitti, çünkü inanılmaz efor var bu işte, kerem ile lucasin her maç pestili çıkar ama Okan buruk çok inat bir adam, asla bu sisteminden vazgeçmez, biz de asla başarılı olamayız

Ne zaman gorsem idmanda 5e 2 baska birsey yok idmanda herkes guluyor sakalsiyor idmanda gulen surat gormek sonuc boyle oluyor istte

bizim takimlar neden sene basinda hic hazir olamiyor ozan tufanla cenk tosun premier lige gittiklerinde neler soylemisledi hatirliyoruz

Harry kane son idman sonrasi bayilacak duruma gelirken bizimkiler neședen top tepiyorlar

Tudor haric bu takimlara idman yaptiran hoca gormedim onuda oyuncular sevmedi sevmez tabi isine gelmez oyuncunun

Neyse bu maç özelinde seviyemizin ne olduğunu görmüş olduk, ayaklarımız yere basmalı ve çok çalışmalıyız

4-2-3-1 ile Avrupa'da başarılı olma şansımız 0, galibiyet bile alamayiz, 6 eleme 1 tane de grup 7 maç oynadık, 630 dakika içinde yemin ederim 90 dakika ya iyi oynadık ya oynamadık, kimse artık ortasahayi 2 adama bırakıp top oynamıyor, en iyisi de en lesh olanı da, ilk yarı iyi oynadık evet, gol de bulabilirdik ama ilk yarı işte, sonra bizimkiler bitti, çünkü inanılmaz efor var bu işte, kerem ile lucasin her maç pestili çıkar ama Okan buruk çok inat bir adam, asla bu sisteminden vazgeçmez, biz de asla başarılı olamayız
Belki de 4-3-3 oynatacak taktik varyasyonlara sahip değil hoca

Artık bunu düşünüyorum yani

Elinde ziyech,zaha,tete,kerem var

Bu adamlar ileride risk alan ince işler deyen adamlar

Hücumda sorun çözecek adamlar bunlar, top kayıplarında arkalarını garibim torreira ve demirbayla toplamayı düşünmek fazla iyimserlik

Ama bir türlü vazgeçmiyor demek ki 4-3-3e hakim değil

Geri
Üst Alt