⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:1 | Galatasaray 2-2 Kopenhag | MS | 20 Eylül

Sonuç olarak öyle ya da böyle 85'nci dakika 0-2'iken 87'de 2-2 olmasıyla kazanılan 1 puanın değeri baya büyük son maç Kopenhag deplasmanı oraya kadar hep zor maç 0 puanda kalmak bir ihtimal psikolojik olarak zorladı daha fazla gerginlik olabilirdi o yönden 3 puan kaybetmiş olsakta maçın gidişatından ötürü kazanılan 1 puanı olumlu görüyorum.

Ne zaman ziyech ve kerem kanat değiştirdi

O zaman bütün oyun üstünlüğümüz gitti kaos başladı ve golü yedik :)

Bu süper taktik zekayı kim yaptı acaba
Orhan Uluca'nın programı izleyip, 1-2 cümleyi araklayıp gelip buraya yazmasan mı artık.

Bu arada ilk yarı atsaydik da maç kopmazdi, futbolda artık kopma diye birşey yok, çok anlık bir oyun, Kopenhag kazandım dedi, 2 dk sürdü, neredeyse yenileceklerdi, bence onlar çok daha üzgündür

Ne şekilde olursa olsun yarım saat 10 kişi oynayan bir rakibinden 10 km daha az koşmak, heleki Avrupa için hedefi olan bir takımdan beklenmeyen ve utanç verici bir tablodur, bunun sorumlusu da hocamız ve teknik ekibimizdir. Ne çalışıyorsunuz siz ya, neden bu futbolculara milyonlarca Euro veriyoruz biz, saçma salak şakalaşmalarınız için mi? Çalışın artık yeter, o İcardi nin hali nedir öyle, buna nasıl müsade ediyorsun hocam, bu gevşekliğin sonu ne olacak acaba

İlk yarıda sırf 3-4 net diyebileceğimiz pozisyon var aynı pozisyonları yakaladığında bugüne kadar çatır çatır atmış adamlar dün atamadı, hiç bi organize atak geliştiremeyen rakip 2 gol buldu. Yani öyle ah vah edilebilecek bir durum yok, Okan hocayı tek bi konuda eleştirebiliriz belki daha önce değişiklik yapabilirdi ama o da şu konuda haklı aynı 11 ilk yarıda iş yapmıştı zaten beklemekte hak veriyorum. Sözün özü ben bazıları gibi tabloya olumsuz bakmıyorum rakip kopenhagsa biz bunları deplasmanda yeneriz, mesele artık manudan ekstra puanları almak olmalı…

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sonuç olarak öyle ya da böyle 85'nci dakika 0-2'iken 87'de 2-2 olmasıyla kazanılan 1 puanın değeri baya büyük son maç Kopenhag deplasmanı oraya kadar hep zor maç 0 puanda kalmak bir ihtimal psikolojik olarak zorladı daha fazla gerginlik olabilirdi o yönden 3 puan kaybetmiş olsakta maçın gidişatından ötürü kazanılan 1 puanı olumlu görüyorum.
Kopenhag'ı deplasmanda yenip uefa'ya kalmak lazım. Gerçekci hedef hala gitmiş değil.

Valla arkadaşlar dün çok keyfim kaçtı çokta üzerine konuşmakta istemedim. Maçın ilk 5 dakikasında aha aldık dedim direkt maçı.

Maç Özelinde
Kerem A. : pozisyona girdi etti doğru yerlerde bulundu ama bitiremedi - Cl maçlarnda "evladım burası CL değil - kasımpaşa karşı oynuyoruz" gibi bir şey yapmak lazım. lig maçlarındaki kafa rahatlığı olsaydı atardı inancındayım.

Kerem D. : bence zayıf performans gösterdi - ortasahayı diri tutamadık bana göre , ziyech'te aktif olamadı çoğu topta 3 e 1 bastılar adama.

Ziyech: O.sahayı domine edemedik hatta adamlar ikinci yarının yarısından fazlasında 2 top yaptırtmadılar bize kademeli durarak - 10 kişiyken bile geride 5 önlerinde elmas şeklinde 4 lü top nereye oraya göre yerleştiler.

Zaha ve Tete : Tete'nin kesinlikle dinamizim getirdiği gerçek - topla içeri doğru ilerledi cünkü gerek kanattan gerek merkezden(bir tarafımı yırttığım konu bu) - Zaha 3 denemesi var topla dibe inmede . 1 i tuttu oda teteye asist oldu. Zamanla çok daha iyi olacaktır.

İcardi : bana göre epey sönük kaldı bu maç - gerçi takım olarak yerleştikmi maç başı hariç ,pek değil. Penaltı beklentileri vs ıskalamaları. maça giremedi tam (her maçta süperstar olacak hali yok - olur arada diyelim)

Sergio: oyuna girdiğinde etkili oldu mu emin değilim - kopmuştum nerdeyse o kadar dikkat etmedim ama etkili olduğu bir şey hatırlamıyorum.

muslera : ne işin var adamlar ortasahadan koşu yaparken açıldın.ne işin var yani hakikaten..(bizim defansın en büyük hatası o iki koşuyu farkedemediler o an).

Takımın geri kalanı orta şekerli normal oynadı diyebilirim. gözüme batan tüm maç genelinde kötü diyemem. aptal bir ilk gol yedik.

ama taraftara çok kızgınım.(maça giden) - yani tivitter taraftarı gibi hemen sus pus - hemen bir vazgeçmişlik. illa sahada melo mu olsun el kol yapıp aktif etsin sizi(gerçi lazım he). ben inanamadım. çok zayıf kaldığını düşünüyorum. ateşleyemediler takımı - biraz çok aşkın olayım moduna alışılmış gibi tibünde az bir o mod var.

Yenilmemek tabiki zararın neresinden dönsen kar mantığında güzel ama sevinemiyoruz işte yazık oldugiden 2 puana. ne güzel 3 3 0 0 ikinci olcaktık moralli şekilde. fakat Okan hocanın belki kendi adınada çıkarması gereken dersler var - futbolcularında az bir şey öyle.

burda da çok baktmadım maç boyunca ama maç sırasında hemen futbolcu konusundan laf giydirmeyelim. FM oynar gibi düşünmeyelim şu işi kanısındayım.

Sacha boey bunu devam ettirsin seneye Bayernde . muhteşem bir adam.

Bu takım çok basit şekilde düzelir anahtar olay şu

Angelino yerine Kazımcan
Kerem yerine Tete-Zaha
Sistem de 4-3–3 e geçişş

Muslera
Boey Nelsson Abdülkerim Kazımcan
Torreira
Demirbay Ndombele
Ziyech İcardi Zaha

Oynamamız gereken sistem bu bizim

Ayrıca keremi gram sevmem her zamanda sevmedim Burak yılmazın kanat şubesi adam ileride sürekli top kaybı yapıyor sonucuda orta sahada hazırlıksız yakalanıyoruz takımın nu kadar leş gözükme sebebi Angelino Kerem hattı o kanadı kazım ve Zaha yapmak lazım

Atanınla tutanın iyi olacak deriz ya hep, dün ikiside kötüydü bizde. CL'de affetmezler bunu, Kızılyıldız da bulduğunu atıyor, kopenhag da.

Daha akıllıca ve sakin şekilde oynasaydık yenerdik bunları ama gereksiz bir baskı oluşturmaya çalıştık bulduğumuz pozisyonlar yaptığımız pres sayesindeydi ve o pres gücümüz düşmesine rağmen bunu yapmaya çalıştık oyundan düştük zaten golleri de hep o aralar yedik.

Yan pas geri pas bazen gerekli, kerem aldığı her topu dikine oynamaya çalışiyor topun kıymetini bilmiyor

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt