Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O golü iyi ki atmadık. Mertens istese atardı ama öyle akıllı bir futbolcu ki hem penaltı hem de kırmızı kart aldırdı. Maçı alan pozisyon oydu benceŞaka bir yana muslera yaylana topu her verdiğinde çıldırıyorduk gol yedirdi diye ilk kez bize marşı bir kaleci yaptı aynı hatayı harbiden çok zevkliydi keşke atsaydık orda golü![]()
Zaten pebalti degildi
Kemal Özbaş ın net penaltiya degil demesi peki ?3.gol kaçıncı sayfada yorumları okumak istiyorum?
Yorum yok forumun büyükleri daha iyi değerlendirir. @Umut Gül @Vasfi VuralKemal Özbaş ın net penaltiya degil demesi peki ?
1863.gol kaçıncı sayfada yorumları okumak istiyorum?
Ahhh be kopenhagı yenseydik inanılmaz 1 görüntü olacakmış
130 km mi kosmuslar? Yuhh ne lan bu, dünya turu yapacaklarmis.Bu koşu mesafesi iş değil topla kim daha çok oynarsa o takım az koşar rakibi çok koşar dün kopenag 130 km koşmuş bayern 119 tabi şunu demiyorum tamamen yatsınlar demiyorum ama bence çok takılacak bi istatistik değil.
En tehlikeli yer orasi, oraya pas atilmaz. Kaptirdiginda ya gol ya penalti. Dün muslera hic yapmadi uzun oynadi beklere. Böyle devam.Şaka bir yana muslera yaylana topu her verdiğinde çıldırıyorduk gol yedirdi diye ilk kez bize marşı bir kaleci yaptı aynı hatayı harbiden çok zevkliydi keşke atsaydık orda golü![]()