⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

IMG-20231004-WA0003.webp

Old Trafford hatırası

Şaka bir yana muslera yaylana topu her verdiğinde çıldırıyorduk gol yedirdi diye ilk kez bize marşı bir kaleci yaptı aynı hatayı harbiden çok zevkliydi keşke atsaydık orda golü 😊
O golü iyi ki atmadık. Mertens istese atardı ama öyle akıllı bir futbolcu ki hem penaltı hem de kırmızı kart aldırdı. Maçı alan pozisyon oydu bence

Evet Kopenhag maçının berabere bitmesi hepimizi üzdü ve gruptan çıkma hesaplarımızı bozmasa bile net kötü etkiledi.

Ama bugün bakarsak Kopenhag iç saha beraberliği ve Manchester deplasman galibiyeti, Kopenhag iç saha galibiyeti ve Manchester deplasman yenilgisi hatta beraberliğinden çok çok daha değerli ve hayırlı bir sonuç oldu.

Takımın ve taraftarların özgüveni tavan yaptı bu sonuç sayesinde. Takıma ve oynadığımız futbola inanmayanlar bile şimdi kenetlendi.

Maçın heyecanından fark etmedim bugün fark ettim. Son atakta Abdülkerim, Antony'i durdurduktan sonra hareketleri muazzam.

Bu koşu mesafesi iş değil topla kim daha çok oynarsa o takım az koşar rakibi çok koşar dün kopenag 130 km koşmuş bayern 119 tabi şunu demiyorum tamamen yatsınlar demiyorum ama bence çok takılacak bi istatistik değil.
130 km mi kosmuslar? Yuhh ne lan bu, dünya turu yapacaklarmis.

1696410913682.webp

Maçın özetini tekrar tekrar izliyorum, şurda defans daha pozisyon başında önüne atıyor kendini boeyin. boey şurda topa bi basıp icardiye asist ya da kalenin soluna bom boş yuvarlasa ne olurmuş be :D

Şaka bir yana muslera yaylana topu her verdiğinde çıldırıyorduk gol yedirdi diye ilk kez bize marşı bir kaleci yaptı aynı hatayı harbiden çok zevkliydi keşke atsaydık orda golü 😊
En tehlikeli yer orasi, oraya pas atilmaz. Kaptirdiginda ya gol ya penalti. Dün muslera hic yapmadi uzun oynadi beklere. Böyle devam.

Geri
Üst Alt