⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Exen de mi yine Acun bi git artık.ainşallah beş parasız kalırsın

Elimizde Sanchez, Nelson ve Abdülketim varken 3 lü defans çıkmamak mümkün değil.
Muslera
Nelson Sanchez Abdülketim
Boey Torera Demirbay Angelino
Tete Icardi Kerem

3-4-3

Savunma yaparken 5-4-1
Atakta iken 3-4-3

Oynayabiliriz

Dogru kadro ile çıkarsak yeneriz
Screenshot_20230927-191808_Instagram.webp

muslera
boey.....nelsson.....sanchez.....bardakcı
k.ayhan
torreira.....sergio
tete.....icardi.....zaha​

Denenmiş ve ezbere dediğin taktik ile şampiyon oldun; 3 lü savunma ile çıkmak az gol yiyeceğin anlamına gelmiyor
2 pas yapamayan takımların liginde şampiyon oldun avrupada ne yapamadığını gördük bu taktiğin.molde 2 maçta kaç tane gol kaçırdı 2 basamaklı sayılara geçtiler.becerikli olsalar 4-5 atarlardı.

daha az gol yiyeceğin anlamına gelmiyor ama kopenhag molde maçındaki gibi arkama at topu yol geçen hanı gibi pozisyon bul gel bana gol at demekten iyidir. istanbul bile pozisyon buldu.hiç değilse savunma ile kaleci arasında 30 metre tarla gibi açık vermezsin ciğeri yok gibi koşan adamlara karşı.

Twitlerin çoğu neden Gs ile dalga geçmeye çalışıyor onu anlamıyorum? ortamlarda da öyle sanki 10 yıldır şamp olamıyoruz havası onlarda değilde bizde

2 pas yapamayan takımların liginde şampiyon oldun avrupada ne yapamadığını gördük bu taktiğin.molde 2 maçta kaç tane gol kaçırdı 2 basamaklı sayılara geçtiler.becerikli olsalar 4-5 atarlardı.

daha az gol yiyeceğin anlamına gelmiyor ama kopenhag molde maçındaki gibi arkama at topu yol geçen hanı gibi pozisyon bul gel bana gol at demekten iyidir. istanbul bile pozisyon buldu.hiç değilse savunma ile kaleci arasında 30 metre tarla gibi açık vermezsin ciğeri yok gibi koşan adamlara karşı.
Sence united a karşı molde deki gibi defans hattını önde mi kuracağız? Madem bu tr ligi şampiyonluğunu küçümsüyoruz neden geçen sene o kadar para harcadık?
Neden Fatih Hoca o kadar uğraşıp şampiyon olamadı bu ligde; ligin en başarılı tdsi olarak?
Amaç daha az gol yemekse ve 3 lü savunma azaltacaksa Kaan ı da koyalım 4 lü defans çıkalım

İşimiz tabi ki zor ama akıllı oynayıp, iyi defans ve iyi kontrataklarla gol bulabiliriz. Daha önce en iyi zamanlarında elediğimiz bir takım. Ayrıca Okan bunları Başakşehirle yenmiş. Unutmayalım.

4-3-3 (defansif)

Zaha-Icardi-Ziyech/Teté
KDB-Torreira-Ndombele
Ang-Sanch-Nels-Boey
———Muslera———

Geri
Üst Alt