⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Zaha onbir baslarsa yuzde yuz sakatlanir bu mac.

şimdi neden 96-2000 olmaz sorusunun cevaplarından biri de taraftar

o zaman galatasaray taraftarı özellikle 80lerin sonundan başlayan havayla avrupada herkese kafa tutabileceğine inanan bir taraftardı

bazen fark da yiyordu ama taraftarı böyle değildi maç öncesi

he abi 5 atarlar 10 atarlar saplarlar üstümüzden geçerler dedin ne oldu

analiz mi yaptın eleştiri mi getirdin nedir bu

böyle saçma bir taraftarlarık profiline ben galatasarayı takip etmeye başladığımdan bu yana görmedim

galatasaray dediğin takıma sen kıymet vermezsen sen el üstünde tutmazsan kim niye tutsun

şimdi neden 96-2000 olmaz sorusunun cevaplarından biri de taraftar

o zaman galatasaray taraftarı özellikle 80lerin sonundan başlayan havayla avrupada herkese kafa tutabileceğine inanan bir taraftardı

bazen fark da yiyordu ama taraftarı böyle değildi maç öncesi

he abi 5 atarlar 10 atarlar saplarlar üstümüzden geçerler dedin ne oldu

analiz mi yaptın eleştiri mi getirdin nedir bu

böyle saçma bir taraftarlarık profiline ben galatasarayı takip etmeye başladığımdan bu yana görmedim

galatasaray dediğin takıma sen kıymet vermezsen sen el üstünde tutmazsan kim niye tutsun
Bize böyle seyirciler değil taraftar lazım'
FT

Sence united a karşı molde deki gibi defans hattını önde mi kuracağız? Madem bu tr ligi şampiyonluğunu küçümsüyoruz neden geçen sene o kadar para harcadık?
Neden Fatih Hoca o kadar uğraşıp şampiyon olamadı bu ligde; ligin en başarılı tdsi olarak?
Amaç daha az gol yemekse ve 3 lü savunma azaltacaksa Kaan ı da koyalım 4 lü defans çıkalım
Üçlü oynamaya deneyimli değilsek aynı şekilde defans hattını geride kurmaya da deneyimi değiliz hep önde kurarak oynadık oyuncular hep bu şekilde oynadı buna alışıklar.taktigi hic degistirmemiz lazim rakip ne olursa olsun.

Neyse Salı günü göreceğiz bir şekilde puan ve puanları alalım da.

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

üçlü taktikle oynamak ile defans hattını geride kurmak,
elmayı dalından koparmak ile elma ağacı dikmek gibi bir şey.
takım 3 lü oynamaz demiyorum ama hadi 3 lü oynayalım dediğin zaman böyle zorlu bir rakibe karşı ters teper.

Manchester ne durumda olursa olsun kazanma şansımız çok düşük sıfıra yakın.

Sanchez Nelsson Abdülkerim düzeniyle çıkıp beraberliğe oynamak gerekiyor.

Muslera
Sanchez Nelsson Abdülkerim
Boey Torreira Ndombele Angelino
Tete İcardi Kerem

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

manu-crystal palace macinin tekrarini izlemeye basladim, manu bizim gibi agir ve dogru düzgün ataga cikamiyor

amrabat'i da hic begenmedim, ruh gibi, paslari da genelde iyi degil

Son düzenleme:
20230928_094751.webp

bir sonraki lig maçı için bu maçta rotasyon yapmalıyız

Bu tür zorlu maçlarda kerem coşuyor rakipler açık oynuyor belki ondan hem bu maç hemde münih maçı keremin maçları olur dediydi dersiniz

Manu bizim hücum hattımızdan endişelensin. Formda olur isek bir puan en kötü neden olmasın. Hadi bakalım.

Geri
Üst Alt