⚽ ŞL 23/24 A Grubu M:2 | Manchester United 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim | TV 8,5

Bence bu maçta Kerem 11 çıkmamalı. En ufak bir top kontrolü hatasına tahammülümüz yok. Hazırlıksız geçiş yememeliyiz. Zaten Torreira ve Demirbay çok sert bir 2'li değil. Tempolu maç olursa durmayan oyunda 90 dakika geri koşamaz bu adamlar. Sonradan girse daha iyi.

İyi bir oyun, bol pozisyon kaçırmalar ve 2-0 geriye düşüp ahlar vahlar içerisinde 2-1 gibi yenilgi öngörüyorum

1696104339666.webp

Laaaaaaaaannnn!!!! Erik ten hag bekle lan geliyoruz!! Hayatını karatacağız! Keline tükürdüğüm!!!

5 gol de yesek üzülmem, ağır eleştirmem

seyir zevki yüksek bir maç olsun, iki tarafta oynadığı oyundan zevk alsın

2 yıldır gösterdiği performans hatrına ilk 11e koyulur. Vitrin maçı, Kerem böyle maçları sever. Kerem yok Tete var pff

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kerem her topu rakibe verince guzel soveriz. Ikinci yariya saklardim cunku su macta uclu orta saha sart. Kanatlarda topu saklayabilen Zaha ve Tete varken Kerem disarida kaliyor maalesef.

3lü orta saha ile çıkalım gerisi önemli değil

vallahi kaç maçtır orta sahada defansif olarak bi torreira oynuyor. breiviki alalım devre arası sergioyu dehleyelim

Muslera
Boey Sanchez Abdülkerim Angelino
Oliveira Torreira Kerem
Tete Icardi Zaha

Günay-Kaan-Nelsson-Ndombele-Baris-Mertens-Kerem-Bakambu.​

Kerem’le başlarsak şaşırmam ancak yanlış tercih olur bana göre. Bu seviyelerde bulabileceğimiz birkaç pozisyonda da atağın içine edişini izlemek istemem şahsen ki iyi performans gösteremeyeceği çok belli bence, acabalık bir durum olduğunu düşünmüyorum. paşalar gibi oynasın ligde, CL’den uzak dursun mümkünse, iyice taraftarın kucağına düşecek yoksa.

Kerem yerine +1 orta saha tercih etmek daha doğru olur

Eyüp ve Halil'in listede olmadigini hatirlatalim. Kazimcan ve Ziyech sakat. Muhtemelen mac kadrosunda olmayacaklar.

Okan Hoca ile ilk kez bizden guclu bir rakiple mac yapacagiz, ilginc bir mac olacak bu acidan. Su ana kadar karsilastigimiz en guclu rakipler Bjk, Fb, Kopenhag gibi dandik, tirt takimlar.

Boey Davinson Abdül Angelino
Kaan Torreira Oliviera
Tete Icardi Zaha

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Boey-Sanchez-Apo(Nelsson)-Angelino
Kaan-Torreira
Tete-KeremD(?)-Zaha
Icardi​

Geri
Üst Alt